Το TradingView είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα και εφαρμογή για κινητά που προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και δυνατοτήτων για εμπόρους και επενδυτές. Ιδρύθηκε το 2011 και έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες τεχνικής ανάλυσης στον κόσμο.

Τι μπορεί να κάνει το TradingView;

Το TradingView προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων:

 • Διαγράμματα τιμών: Το TradingView προσφέρει μια ποικιλία τύπων διαγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Line, των candles και heikin Ashi και άλλα πολλά. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν διάφορα τεχνικά εργαλεία “trading indicators” στα διαγράμματά τους, όπως γραμμές τάσης, κανάλια και δείκτες.
 • Ειδήσεις και ανάλυση: Το TradingView προσφέρει μια ροή ειδήσεων από διάφορες πηγές, καθώς και ανάλυση από ειδικούς εμπόρους.
 • Επικοινωνία με άλλους εμπόρους: Το TradingView προσφέρει μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων όπου οι έμποροι μπορούν να μοιράζονται ιδέες και να συζητούν τις στρατηγικές τους.

Πως να κάνω εγγραφή στο tradingView

Για να χρησιμοποιήσετε το TradingView, πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό από εδω “Δημιουργία Λογαριασμού” και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα για να κάνετε την δωρεάν εγγραφή σας.

Μόλις πατήσεις το john now for free θα σε βάλει να επιλέξεις με ποιο τρόπο θέλει να κάνει εγγραφή ανάμεσα σε google, facebook, x, apple και άλλα.

Στην συνέχεια θα σας βάλει στην αρχική σελίδα με ένα διάγραμμα.(Αν το χρωμα του background είναι άσπρο για να το αλλάξετε θα πρέπει να κάνετε δεξί clik > Settings > Canvas και στο backgroun θα βάλετε το χρώμα που θέλετε. )

Πληρωμένη έκδοση Tradingview

Ο δωρεάν λογαριασμός προσφέρει βασικές δυνατότητες, όπως τη δημιουργία διαγραμμάτων και την πρόσβαση σε ειδήσεις και ανάλυση. Ο επί πληρωμή λογαριασμός προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες, όπως περισσότερο χώρο αποθήκευσης για τα διαγράμματα, πρόσβαση σε προηγμένα τεχνικά εργαλεία και τη δυνατότητα για περισσότερα chart ταυτόχρονα και άλλα πολλά εργαλεία, η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ξεχωριστά το κάθε πακέτο (Προσωπικά έχω το Essential)

Ανταλλακτήριο OKX | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί | Future, Spot & BOT

Essential πρόγραμμα στο TRadingview

Το Essential πρόγραμμα είναι το οικονομικό πρόγραμμα στο tradingview και κοστίζει 14,95 $ ανά μήνα ή 155 $ ανά έτος. Μερικά από τα βασικά οφέλη του προγράμματος Essential .

 • 5 δείκτες ανά διάγραμμα,
 • 2 γραφήματα σε ένα παράθυρο,
 • 20 ειδοποιήσεις σε διάφορα chart για alert,
 • Χωρίς διαφημίσεις,
 • Ενδείξεις προφίλ όγκου,
 • Προσαρμοσμένα χρονικά διαστήματα,
 • Λίστα παρακολούθησης στα μέτρα σας,
 • Επανάληψη chart εντός της ημέρας για trading backtest.

Τα υπόλοιπα πακέτα είναι για αρκετά έμπειρους ανθρώπους πάνω στην τεχνική ανάλυση.

Πως λειτουργεί το Tradingview

Το trading view είναι μια εύκολη πλατφόρμα το μόνο που χρειάζεστε είναι α γράψετε το όνομα της μετοχής η του crypto για παράδειγμα BTC/USDT η EUR/USDT και να πειραματιστείτε με τα διαφορά εργαλεία που έχετε στα αριστερά σας .

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version