Αρκετός κόσμος ψάχνει για το πως θα κάνει την δήλωση καθαρισμού για τα οικόπεδα που έχουν αλλά δυσκολεύονται.

Σήμερα αναλυτικός οδηγός βήμα βήμα για το πως να το κάνετε

Αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στο https://akatharista.apps.gov.gr/citizen θα πατήσετε υπηρεσίες για πολίτες και Συνέχεια.

Στην συνέχεια θα θα σας βάλει να αποδεχτείτε τους όρους και μετά θα σας βάλει στην σελίδα του TaxisNet και θα πατήσετε σύνδεση .

Μόλις κάνετε την σύνδεση θα πατήσετε το Δήλωση καθαρισμού Ιδιοκτησίας και Συνέχεια

Στο επόμενο βήμα θα επιλέξτε την ιδιότητα και στο εντοπισμός οικοπέδου αν έχετε το ΚΑΕΚ θα βάλετε το ΚΑΕΚ και θα πατήσετε στην αναζήτηση, αν όχι θα πατήσετε Συντεταμένες

Αφού πατήσουμε συντεταμένες θα πάμε στον χάρτη και θα κάνουμε clik στο οικόπεδο μας μετα θα πατήσετε στο δημιουργία αποσπάσματος και τα πατήσετε το εικονίδιο που είναι σαν εκτύπωση.

και θα σας βγάλει τον χάρτη και θα σας εμφανίσει τς συντεταμένες και αυτές της συντεταμένες.

θα γράψετε αυτές τς συντεταγμένες και θα πατήσετε αναζήτηση

Αν σας εμφανίσει ένα μήνυμα ότι το οικόπεδο δεν είναι καταχρώμενο θα πρέπει να συνεχίσετε χειροκίνητα να γράψετε Νομός, Δήμος, Δημοτική Ενότητα και τα αλλά που σας βγάζει.

Μόλις πατήσετε επόμενο θα σας βγάλει να γράψετε κάποια προσκοπικά στοιχεία και θα σας εμφανίσει μια δήλωση που θα πρέπει να απαντήσετε.

και αυτό ήταν.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμος ο οδηγός.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version