Πάμε σήμερα να δούμε την τεχνική ανάλυση στο ethereum που μας δείχνει ένα αρκετά όμορφο μοτίβο που θέλει η τιμή να κατευθυνθεί και άλλο πάνω.

Το ανοδικό σενάριο στο ethereum

Το ανοδικό σενάριο στο ethereum είναι κρατήσει τα επίπεδα support και cpr support που πρέπει να είναι τα 2400$ όσο είμαστε από πάνω ο στόχος που έχω για το ETH είναι τα επίπεδα 3300$.

Το πτωτικό σενάριο στο ethereum

Το πτωτικό σενάριο είναι η αγορά να πέσει και να κλείσει κάποιο μεγάλο κερί πάνω από το 1d κάτω από τα 2400$, εκεί θα έψαχνα η αγορά να πάει μέχρι τα 1972$ και να βρει μια δυνατή ζώνη αγοράς για να ξανά πάμε και άλλο πάνω.

Τι είναι το ethereum και πως να το αγορασω

Τεχνική Ανάλυση στο ETH/BTC

Το eth/btc δείχνει να είναι παρά πολύ δυνατό και έχει μπει σε ένα παρά πολύ όμορφο επίπεδο, προσωπικά θα έψαχνα η τιμή να βρει αντίσταση εκεί που είναι πάνω στο πτωτικό line και πάει στην τιμή 0.05385 sats εκεί είναι ένα επίπεδο που αν κρατήσει η τιμή θα πάει προς τα 0.06500 sats.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version