Κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στην Ιταλία

Η ιταλική αγορά κρυπτονομισμάτων αναπτύσσεται ραγδαία, με τους Ιταλούς επενδυτές να δείχνουν αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια αύξηση του αριθμού των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων που προσφέρουν υπηρεσίες στην Ιταλία συμμορφούμενα με τους αυστηρούς κανονισμούς που εποπτεύονται από την Organismo Agenti e Mediatori (OAM).

Για να βοηθήσουμε τους Ιταλούς επενδυτές να επιλέξουν το καλύτερο ανταλλακτήριο για τις ανάγκες τους, έχουμε αξιολογήσει προσεκτικά τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στην Ιταλία.

Παρακάτω παραθέτουμε τα πέντε κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στην Ιταλία, μαζί με τα βασικά τους χαρακτηριστικά:

 1. Lbank

Το LBank είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2015 και έχει έδρα το Χονγκ Κονγκ. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα 1000+ κρυπτονομισμάτων, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά συναλλαγών.

Στην Ιταλία, το LBank είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα προσφέρει υποστήριξη στα ιταλικά και έχει λάβει άδεια λειτουργίας από την Organismo Agenti e Mediatori (OAM), τον εποπτικό οργανισμό της Ιταλίας για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

2. Bybit

Το www.Bybit.com, ένα διεθνές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, έχει γίνει γρήγορα δημοφιλές στην Ιταλία. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά συναλλαγών. Το Bybit είναι επίσης γνωστό για τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας του.

 • Η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών Spot στην Ιταλία
 • Προσφέρει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και αέναα συμβόλαια για διάφορα κρυπτονομίσματα
 • Έχει ισχυρά μέτρα ασφαλείας και συμμόρφωσης
 • Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ιταλικών

3. Kraken

Το www.Kraken.com είναι ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που είναι γνωστό για τη συμμόρφωσή του με τις κανονιστικές διατάξεις. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά συναλλαγών, όπως διαπραγμάτευση με περιθώριο κέρδους και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Το Kraken είναι επίσης γνωστό για τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας του, τα οποία περιλαμβάνουν λύσεις ψυχρής αποθήκευσης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

 • Το καλύτερο ανταλλακτήριο για τη διαφάνεια των περιουσιακών στοιχείων στην Ιταλία
 • Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων
 • Έχει ισχυρά μέτρα ασφαλείας και συμμόρφωσης
 • Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ιταλικών

4. Binance

Το www.Binance.com είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά συναλλαγών.

Στην Ιταλία, το Binance είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα προσφέρει υποστήριξη στα ιταλικά και έχει λάβει άδεια λειτουργίας από την Organismo Agenti e Mediatori (OAM), τον εποπτικό οργανισμό της Ιταλίας για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

 • Η καλύτερη επιλογή για θεσμικούς επενδυτές στην Ιταλία
 • Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία με Κρυπτονομίσματα
 • Έχει ισχυρά μέτρα ασφαλείας και συμμόρφωσης
 • Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ιταλικών

5. Young Platform

Το Young Platform είναι ένα ιταλικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2018. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, καθώς και μια σειρά από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά χαρακτηριστικά για τους νέους επενδυτές.

Στην Ιταλία, το Young Platform είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για νέους επενδυτές. Η πλατφόρμα προσφέρει υποστήριξη στα ιταλικά και έχει λάβει άδεια λειτουργίας από την Organismo Agenti e Mediatori (OAM), τον εποπτικό οργανισμό της Ιταλίας για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

 • Η καλύτερη ιταλική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων
 • Προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και εστιάζει στην εξυπηρέτηση πελατών
 • Έχει ισχυρά μέτρα ασφαλείας και συμμόρφωσης
 • Διατίθεται μόνο στα ιταλικά

Ρυθμισμός κρυπτονομισμάτων στην Ιταλία

Τα κρυπτονομίσματα ρυθμίζονται στην Ιταλία υπό την εποπτεία του Organismo Agenti e Mediatori (OAM). Ο εν λόγω οργανισμός ορίζει ότι όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων (VASP), όπως τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης και οι υπηρεσίες ψηφιακών πορτοφολιών, πρέπει να εγγράφονται και να συμμορφώνονται με τις πολιτικές καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) για να λειτουργούν στη χώρα.

Πως να αγορασω Bitcoin και Altcoin στην Ιταλία


Για να εγγραφείτε στο ανταλλακτήριο Bybit, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Bybit και κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”.
 2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που θα σας σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 4. Συμφωνήστε με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Bybit.

KYC

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να υποβάλετε αντίγραφο ενός επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης, όπως διαβατήριο ή ταυτότητα.

Κατάθεση χρημάτων: Καταθέστε χρήματα στο ανταλλακτήριο σας μέσο τράπεζας η κάποιας κάρτας .

Μόλις ολοκληρώσετε την επαλήθευση της ταυτότητάς σας, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στο Bybit.

Πως να Αγοράσω το Tether (USDT) Βήμα Βήμα

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version