Το πρώτο ατύχημα με το Tesla Cybertruck συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Το ατύχημα συνέβη στην Skyline Boulevard στο Σαν Χοσέ στις 14:05 τοπική ώρα.

Το Tesla Cybertruck ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση όταν συγκρούστηκε με ένα Toyota Corolla που έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός. Ο οδηγός του Tesla Cybertruck δεν φαίνεται να είχε ανοιχτή την αυτόνομη οδήγηση όταν έγινε το ατύχημα.

Οι φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος δείχνουν ότι το Toyota Corolla υπέστη σοβαρές ζημιές, ειδικά στη μπροστινή του πλευρά. Το Tesla Cybertruck είχε μερικές ζημιές στα τζάμια και οι αερόσακοί του άνοιξαν.

Tesla Cybertruck μετά το ατύχημα

Το ατύχημα αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός για το Tesla Cybertruck, καθώς είναι το πρώτο ατύχημα που έχει συμβεί με το νέο ηλεκτρικό pick-up όχημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ατύχημα προκλήθηκε από το Toyota Corolla, το οποίο έχασε τον έλεγχο.

Το Tesla Cybertruck είναι ένα αμφιλεγόμενο όχημα, αλλά έχει επίσης δείξει ότι είναι ένα ασφαλές όχημα. Το γεγονός ότι ο οδηγός του Cybertruck δεν τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτό το ατύχημα δείχνει ότι το όχημα προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, και τα νέα project, . Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version