Η Τουρκία είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά κρυπτονομισμάτων, με περισσότερους από 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια αύξηση της προσφοράς ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στην Τουρκία, καθιστώντας δύσκολη την επιλογή του σωστού.

Για να βοηθήσουμε τους Τούρκους επενδυτές να κάνουν τη σωστή επιλογή, αξιολογήσαμε αυστηρά περισσότερες από 20 πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων. Με βάση την ανάλυσή μας, παρουσιάζουμε μια συμπαγή περίληψη των 5 κορυφαίων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στην Τουρκία.

  1. Binance – Εξαιρετική επιλογή στην Τουρκία
  2. Bybit – Κορυφαίο ανταλλακτήριο στην Τουρκία για Future & Spot Trading
  3. LBANK – Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με ανερχόμενα Κρυπτονομίσματα
  4. Paribu – Ανταλλακτήριο με έδρα στην Τουρκία
  5. KuCoin – Το καλύτερο Ανταλλακτήριο με μικρής κεφαλαιοποίησης Κρυπτονομίσματα

1. Binance

Το Binance είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, με πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Προσφέρει επίσης τις καλύτερες μεθόδους κατάθεσης τουρκικών λιρών (TRY) με τραπεζικές μεταφορές, Advcash, χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες, Google Pay, και Apple Pay

2. Bybit

Το Bybit είναι ένα δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Σιγκαπούρη. Είναι γνωστό για τις υψηλές αποδόσεις του, τη μόχλευση έως και 100x και το γεγονός ότι δεν απαιτεί KYC.

Το Bybit είναι μια καλή επιλογή για τους Τούρκους επενδυτές που αναζητούν υψηλές αποδόσεις και τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε κρυπτονομίσματα χωρίς να χρειάζεται να παρέχουν στοιχεία ταυτότητας.

Τα τέλη συναλλαγών του Bybit είναι ανταγωνιστικά, ξεκινώντας από μόλις 0,025%. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια σειρά από προωθητικές ενέργειες και μπόνους για να ανταμείψει τους χρήστες της.

Συνολικά, το Bybit είναι μια καλή επιλογή για τους Τούρκους επενδυτές που αναζητούν μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα για τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων.

3. LBANK

Το LBANK είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με παγκόσμια παρουσία. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων και αρκετά ανερχόμενα Κρυπτονομίσματα μικρής κεφαλαιοποίησης, ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και εύκολη στην χρήση πλατφόρμα.

Το LBank είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας. Η πλατφόρμα προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή στα τουρκικά, καθιστώντας την εύκολη στη χρήση για τους Τούρκους χρήστες.

4. Paribu

Το Paribu είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα την Τουρκία. Προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή στα τουρκικά, μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων και ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών.

Το Paribu είναι μια καλή επιλογή για τους Τούρκους επενδυτές που αναζητούν μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα με εύκολη πλοήγηση.

5. KuCoin

Το KuCoin είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κρυπτονομισμάτων, ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και εξελιγμένες δυνατότητες συναλλαγών.

Το KuCoin είναι μια καλή επιλογή για τους Τούρκους επενδυτές που αναζητούν μια πλατφόρμα με μεγάλη γκάμα κρυπτονομισμάτων και προηγμένες δυνατότητες συναλλαγών.

Πίνακας Περιεχομένων

Πως να αγοράσω Bitcoin η Altcoin στην Τουρκία

Αν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin εύκολα και γρήγορα έχω ετοιμάσει έναν αναλυτικό οδηγό βήμα βήμα για το πως να αγοράσετε Bitcoin και Tether.

Πως να Αγοράσω το Tether (USDT) Βήμα Βήμα

Πώς να Αγοράσω Bitcoin (BTC) Βήμα Βήμα

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version