Θέλετε να κάνετε στην Bybit trading bot αλλά δεν ξέρετε το πως;

Σήμερα σας έχω αναλυτικό οδηγό βήμα βήμα για το πως να το κάνετε και να βγάζετε κέρδος.

Πάμε να ξεκινήσουμε με τα βασικά.

Τι είναι το Trading Bot

Το trading bot είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που χρησιμοποιείται για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων, μετοχών ή άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων, ωστόσο εμείς σήμερα θα εστιάσουμε στην αγορά κρυπτονομισματων και στο ανταλλακτήριο Bybit.

Πάμε να δούμε τα θετικά που μας προφέρει ένα trading bot.

  • Αυτοματοποίηση: Τα bots μπορούν να εκτελούν συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση του χρήστη.
  • Συγκέντρωση: Τα bots μπορούν να λαμβάνουν υπόψη μια πληθώρα δεδομένων και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, μειώνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα.
  • Ταχύτητα: Τα bots μπορούν να εκτελέσουν συναλλαγές πολύ πιο γρήγορα από ό,τι ένας άνθρωπος, εκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες αγοράς.

Πάμε τώρα να δούμε βήμα βήμα το πως θα κάνετε Bot trading.

Πως να κaνετε Trading Bot στην Bybit

Για να κάνετε Bot trading θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην Bybit και να κανετε εγγραφή με ένα email και έναν κωδικό, ωστόσο έχει και την επιλογή να κάνετε εγγραφή με Google η Apple.

Εγγραφή στην Bybit για Bot trading

Αν δυσκολεύεστε μπορείτε να δείτε αναλυτικό οδηγό στο ανταλλακτήριο Bybit έχω κάνει.

Αφού έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στο ανταλλακτήριο θα πρέπει να κάνετε κατάθεση με το τοπικό σας νόμισμα για να αγοράσετε USDT.

Θα πάτε στην κατηγορία Buy Crypto και θα βάλετε το τοπικό σας νόμισμα για παράδειγμα EUR, GBP, και θα αγοράσετε USDT με την επιλογή που σας βολεύει Google Pay, card, η Bank Tranfer.

Αγορά USDT για Bot Trading

Αφού έχετε ολοκληρώσει την κατάθεση σας και έχετε αποκτήσει τα USDT, πάμε να ξεκινήσουμε να δούμε τα bot που υπάρχουν

Bot Trading (Future Grid, Spot Grid η DCA)

Για να συνδεθείτε στα Bot θα πάτε στην κατηγορία Trade / Bot Trading και θα πρεπει να επιλεξετε αν θέλετε Future Grid, Spot Grid η DCA.

Best Trading Bot Bybit

Πριν ξεκινήσουμε να δούμε βήμα βήμα αναλυτικά όλα τα bot, στην αρχική σελίδα του Bot trading κάτω κάτω θα σας βγάλει όλα τα επιτυχημένα Bot.

Προτείνω αν είστε αρχάριοι, να δοκιμάσετε αυτή την επιλογή, επιλέγετε την κατηγορία αλλά και το Bot που θέλετε και απλά κάνετε Copy For Free.

Επιλογή του καλύτερου Bot Future Grid στην Bybit

Βάζεις τα χρήματα που θέλετε και αυτό ήταν (Προτείνω για αρχή να βάλετε λίγα χρήματα μέχρι να δείτε τι σας δουλεύει και τι όχι)

Πάμε τώρα να ξεκινήσουμε με το Future Grid.

Future Grid

Για να κάνετε Future Grid αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε το κρυπτονομισμα που θέλετε, εμείς στο παράδειγμα θα επιλέξουμε το Bitcoin.

και θα πρέπει να επιλέξετε το long η neutral η short

  • Neutral: Βολεύει αυτή η επιλογή όταν το κρυπτονομισμα είναι σε πλάγια μορφή.
  • Long: Το επιλέγουμε όταν η μεγάλη εικόνα του κρυτπονομισματος που θα επιλέξουμε είναι σε ανοδική τάση.
  • Short: Το επιλέγουμε όταν η μεγάλη εικόνα του κρυπτονομισματος που κοιτάμε είναι σε πτωτική τάση.
  • Μοχλευση: Στο Future Grid μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την μοχλευση με κάποια bot να ξεκινάνε από 3x μέχρι 20x. Ωστόσο θέλει μεγάλη προσοχή γιατί αν υπάρχει μεγάλη μοχλευση υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το κεφάλαιο σας.

Στην συνέχεια μας λέει ότι η μικρότερη κατάθεση που μπορούμε να κάνουμε είναι 668,82 USDT και αν θέλουμε μα το δοκιμάσουμε απλά βάζουμε τα χρήματα και πατάμε Create Now.

Spot Grid

Το Spot Grid είναι μια ποιο safe επιλογή γιατί δεν υπάρχει η μοχλευση,

και μπορείτε να επιλέξετε ένα επιτυχημένο spot grid bot από την λίστα. θα πατήσετε Copy For Free.

θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε και αυτό ήταν αυτόματα θα ανοίγουν τα trades.

Πάμε τώρα να δούμε και την επιλογή DCA.

DCA Trading Bot

Αρκετός κόσμος με ρωτάει για το πως θα κάνει DCA, η bybit μας δίνει την καλύτερη λύση

θα πάτε στην επιλογή DCA Bot που γράφει.

και θα επιλέξετε τα νομίσματα που θέλετε να αγοράζετε αυτόματα.

Εγώ για παράδειγμα έχω βάλει να αγοράζω κάθε 4 εβδομάδες BTC και PEPE.

Μόλις βάλετε τα Κρυπτονομίσματα που θέλετε, θα πατήσετε το Create Now .

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων η Forex είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Δείτε: TradeGPT Bybit Οδηγός | Τι Είναι & Πως λειτουργεί [2024]

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version