Τι είναι το Submagic;

Το Submagic είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα και εφαρμογή για κινητά που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να βοηθήσει τους δημιουργούς περιεχομένου να κάνουν τα βίντεό τους πιο ελκυστικά και συναρπαστικά. Ιδρύθηκε το 2021 και έχει γίνει γρήγορα δημοφιλής μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου σε όλο τον κόσμο.

Τι μπορεί να κάνει το Submagic;

Το Submagic προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων:

  • Αυτόματη δημιουργία υπότιτλων: Το Submagic μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα υπότιτλους για τα βίντεό σας σε 48 γλώσσες. Οι υπότιτλοι δημιουργούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας.
  • Αυτόματη προσθήκη μουσικής και ήχων: Το Submagic μπορεί να προσθέσει αυτόματα μουσική και ήχους στα βίντεό σας για να βελτιώσετε την αφήγηση και την ατμόσφαιρα.
  • Αυτόματη προσθήκη εφέ: Το Submagic μπορεί να προσθέσει αυτόματα εφέ στα βίντεό σας για να τα κάνετε πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικά.

Πως να κάνω εγγραφή στο Submagic

Τώρα πρώτο βήμα που θα πρέπει να γίνει είναι να κάνετε «Δωρεάν εγγραφή στο Subagic από εδώ» και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα και τα πατήστε Try for Free.

Στη. Συνέχεια θα σας μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα που θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας η με ένα email και κωδικό η αυτόματα με το Google .

Πώς λειτουργεί το Submagic;

Και κατευθείαν θα σας βάλει στον αρχική σελίδα του submagic που μπορείτε να διαχειριστείτε τα video σας . Για να ανεβάσετε ένα video θα πατήστε στο create και κατευθείαν μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο mp4 μέχρι 90 δευτερόλεπτα.

και τώρα για να δημιουργήσετε υπότιτλους, απλώς ανεβάστε το βίντεο επιλέξτε την γλώσσα και η πλατφόρμα θα επεξεργαστεί το βίντεο και θα δημιουργήσει υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο.

Και μόλις ανεβει το video μπορείτε να δείτε τους αυτόματους υποτίτλους και μπορείτε να τους επεξεργαστείτε . Στην κατηγορία Desing μπορείτε να αλλάξετε την γραμματοσειρά και τα χρώματα. Ωστόσο όμως με την δωρεάν έκδοση μπορείτε μόνο τρία short τον μηνά να φτιάχνετε.

Πακέτα Submagic;

Το Submagic προσφέρει δύο τύπους λογαριασμών: δωρεάν και επί πληρωμή.

Ο δωρεάν λογαριασμός προσφέρει βασικές δυνατότητες, όπως τρία video τον μην αλλά είναι περισσότερο για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα, Ωστόσο ο επί πληρωμή λογαριασμός προσφέρει τα πάντα όπως 20 video τον μήνα και 3 custom templates και θα σας γλυτώσει πάρα πολύ χρόνο.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το πακέτο Pro γιατί ανεβάζω αρκετά video και έχεις την δυνατότητα να ανεβάζει 100 video τον μηνά με μεγαλύτερο χρόνο μέχρι τα τρία λεπτά και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Submagic;

Το Submagic είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τους δημιουργούς περιεχομένου να βελτιώσουν την ποιότητα των βίντεό τους. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη επαγγελματικής ποιότητας υπότιτλων, μουσικής και εφέ στα βίντεό σας.

Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις για το Submagic

Το Submagic θα μου εξοικονομήσει χρόνο?

Το Submagic μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο δημιουργώντας αυτόματα υπότιτλους, μουσική και εφέ για τα video σας.

θα βελτιώσει την ποσότητα το submagic?

Το Submagic μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα των βίντεό σας προσθέτοντας επαγγελματικής ποιότητας υπότιτλους, μουσική και εφέ.

θα αυξήσει την απήχηση τον video το submagic?

Τα βίντεο με υπότιτλους, μουσική και εφέ είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν και να διατηρήσουν την προσοχή του κοινού.

Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου, το Submagic είναι ένα εργαλείο που αξίζει να εξετάσετε.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version