Ψάχνεις να ξεκινήσεις Future trading στην OKX αλλά δεν ξέρεις πως ορολογίες και βασικές λέξεις όπως okx leverage και αλλά, μην αγχώνεσαι.

Σήμερα σου έχω αναλυτική παρουσίαση – Οδηγό για το OKX Future.

Πάμε κατευθείαν στο στο άρθρο.

Πως θα κάνω εγγραφή στο ανταλλακτήριο OKX

Πάμε να ξεκινήσουμε. Η εγγραφή στο ανταλλακτήριο OKX είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία που δεν θα σου πάρει πάνω από 7 λεπτά, ωστόσο αν θέλεις να μάθεις τι είναι το ανταλλακτήριο έχω γράψει αναλυτική παρουσίαση για το τι είναι το ανταλλακτήριο okx.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις από το link εδώ https://www.okx.com/ και να κάνεις εγγραφή με μια από της 4 επιλογές Google, Apple, Telegram, Wallet

Στην συνέχεια θα περάσεις μια γρήγορη πιστοποίηση KYC και ο λογαριασμός σου θα είναι έτοιμος.

Πως να κάνω κατάθεση στο OKX

Για να κάνεις κατάθεση στο ανταλλακτήριο μπορείς με δυο τρόπους, είτε με Κρυπτονομίσματα είτε να αγοράσεις Κρυπτονομίσματα με κάρτα.

Αν θέλεις με κάρτα θα πας στην κατηγορία Buy Crypto και μετά Express Buy, θα επιλέξεις το τοπικό σου νόμισμα και θα αγοράσεις το Tether (USDT) με κάρτα και θα πατήσεις Buy USDT

Πως να μεταφέρω τα χρήματα στον Future λογαριασμό OKX

Όταν κάνεις την αγορά usdt τα χρήματα θα πάνε στην κατηγορία Funding για να τα μεταφέρεις θα πας Profile και overview και τα πατήσεις το transfer και τα μεταφέρεις τα χρήματα από το Funding σε Trading.

Πως να κάνω Future trading στην OKX

Αφού έχεις ολοκληρώσει όλα αυτά που είπαμε ποιο πάνω θα πας στην κατηγορία Trade μετά Future και τα επιλέξεις το BTC/USDT.

και θα σε βγάλει στην σελίδα με το διάγραμμά του Bitcoin.

Πάμε να βάλουμε της απαραίτητες ρυθμίσεις για το πως θα κάνουμε long στο Bitcoin.

  • Isolated: Τα trade μα θα τα περνούμε πάντα με isolate και όχι cross
  • Μοχλευση: Η μοχλευση αν είστε αρχάριοι πάντα κάτω από 4x μέχρι φυσικά να κατανοείστε πως λειτουργεί στο 100%.
  • Market/ Limit: Market είναι όταν θέλεις να μπεις στο trade αμέσως και limit όταν θέλεις να αγοράσεις η να πουλήσεις σε καλύτερη τιμή.
  • Amount: θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε για το trade
  • Stop loss: Σε όλα τα trade που θα πάρεις θα βάζεις stop loss εγώ όπως βλέπεις και στο διάγραμμά έχω βάλει σε συγκεκριμένα σημεία που θα βλέπεις πόσα θα χάσεις και πόσα θα κερδίσεις και αν όλα είναι όπως θέλεις θα πατήσεις open long.
  • Trade R/R: Τα trade μας θα τα παίρνουμε πάντα 1/2.
  • Ρίσκο: Ρισκάρουμε πάντα ανάλογα το account μας το 4% με 3%.
  • και αυτό ήταν θα πατήσεις Long και έχεις πάρει το πρώτο σου trade.

Πως να κάνω short future trading στο OKX

Ο περισσότερος κόσμος δυσκολεύετε να πάρεις ένα short αλλά δεν έχει κάποια διαφορά από το long trading future.

θα επιλέξεις το short potision για να πάρεις ένα trader και απλά τώρα εδώ θα κερδίζεις αν η αγορά πέσει αν η αγορά πάει στην κόκκινη περιοχή θα έχεις ζημία. Ωστόσο αν βάλεις το take profit και stop loss θα σου γράψει τι θα κερδίσεις αλλά και τι θα χάσεις.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version