Τι είναι το MYM Fans?

Το MYM Fans είναι μια πλατφόρμα, που εδρεύει στη Γαλλία και είναι ο αντικαταστάτης του onlyfan μετά από αρκετά μηνύματα που έλαβα αν υπάρχει άλλη αντίστοιχη σελίδα αποφάσισα να κάνω αυτόν εδώ τον οδηγό και ελπίζω να σας βοηθήσω. Ποιο συγκεκριμένα η πλατφόρμα μας δίνει το προνόμιο να δημιουργούμε περιεχόμενο δηλαδή video η φωτογραφία μέσω premium συνδρομής το μεγαλύτερο ποσοστό στο mym Fans είναι ερωτικού περιεχομένου η εστιακό περιεχόμενο. Αλλά έχει και διάφορες άλλες κατηγορίες όπως γυμναστική, διατροφή, συμβουλές και άλλα πολλά.(Αν και αυτά έχουν λίγο κόσμο μέσα)

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο https://creators.mym.fans/ και ξεκινήστε να δημιουργείται περιεχόμενο και να βγάλετε εισόδημα.

Αν θέλετε να προωθήσετε το mymfans και να κερδίσετε παθητικό εισόδημα κάντε εγράφη εδώ https://ambassadors.mym.fans/

Το Καλύτερο Διαδικτυακό Σεμινάριο στα Ελληνικά για το Onlyfans εδώ.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω από το MYMFANS?

Τα χρήματα που μπορείτε να βγάλετε μέσα από την σελίδα δεν έχουν ταβάνι, μπορείτε να βγάζετε από λίγα μέχρι πάρα πολλά. Τώρα οποίος θέλει να ξεκινήσει κάτι από το μηδέν σίγουρα τα έσοδα θα αργήσουν να έρθουν, τώρα αν έχετε ένα έτοιμο profile στο instagram η στο Twitter τα χρήματα θα είναι αρκετά. Ποιο συγκεκριμένα:

1000 Followers = 25+ Subscribe MYM fans. 25X $10 = $250+ a month

2000 Followers = 40+ Subscribe MYM fans. 40X $10 = $400+ a month

3000 Followers = 70+ Subscribe MYM fans. 70X $10 = $700+ a month

10.000 Followers = 240+ Subscribe MYM fans. 240X $10 = $2400+ a month

Το παράδειγμα που δείξαμε είναι από αληθινά profile στο mym ωστόσο μπορείτε να έχετε και αρκετά λίγους συνδρομές και αν κάνετε καλή δουλειά και ανεβάζετε καλές φωτογραφίες να βγάζετε πολλά περισσότερα.

Πώς να βγάλετε παραπάνω χρήματα μέσα από τα μηνύματα του MYM fans.

Όταν φτιάξετε τον λογαριασμό μας που δείχνουμε βήμα βήμα πάρα κάτω.. H πλατφόρμα μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να χρεώνουμε έξτρα χρήματα για video η φωτογραφίες μας και να τα χρεώνουμε όσα χρήματα θέλουμε εμείς και αυτή η μέθοδος είναι που πραγματικά θα σας βγάλει τα περισσότερα χρήματα.

Παράδειγμα.

Το MYM είναι ένας νόμιμος ιστότοπος και ναι, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε $ 100 την ημέρα. Για αυτό θα πρέπει να προωθήσετε τον λογαριασμό σας. Όσο περισσότερα άτομα προσεγγίζει ο λογαριασμός σας, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι συνδρομητές σας. Βρείτε το θέμα που θα εστιάσετε και ξεκινήστε την προώθηση.

Τρόποι προώθησης social media

Instagram

Πως θα προωθήσετε στο MYM Fans στο instagram

Για το Instagram δεν χρειάζεται να πούμε τι είναι όλοι το γνωρίζουμε και το χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά δεν το χρησιμοποιούμε για να βγάλουμε χρήματα. Μέσα από το Instagram μπορούμε να προωθήσουμε το link απο το mym Fans όπως βλέπετε και στο παράδειγμα από κάτω από ένα μοντέλο που δουλεύει στο mym και για να φέρει κόσμο όταν ανεβάζει μια φωτό γράφει (για περισσότερες καθημερινές φωτογραφίες πατήστε το link στην περιγραφή. Η συγκεκριμένη κοπέλα βγάζει πάνω από 3000$ τον μήνα και μόνο από το Instagram.

Twitter

Twitter: Το Twitter είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία στην προώθηση στο να σε βρουν από άλλες χώρες, το μυστικό εδώ είναι να βρείτε άλλες κοπέλες η άνδρες που έχουν mym και να ακολουθήσετε τους ανθρώπους που τους ακολουθούν ιδικά αν έχετε παρόμοιο περιεχόμενο. Ένα ακόμα πολύ σημαντικό είναι κάντε κλήρωση στο Twitter για μια μεγάλη έκπτωση. Οι όροι φυσικά θα είναι like retweet και ένα σχόλιο tag έναν φίλο τους. Θα σας ανεβάσει τρέλα ιδικά αν ανεβάσετε και κάποια φωτογραφία για το τι θα κερδίσουν.

Reddit

Reddit: το Reddit είναι ένα παγκόσμιο πολύ διάσημο forums που μπορείτε να βρείτε την κατηγορία που ασχολείται κόσμος με το mym και να αποκτήσετε πελάτες από εκεί. + Με το να βοηθάτε άλλους θα φαίνεται σχεδόν συνέχεια τ όνομα σας από κάτω οπότε αρκετοί θα σας ψάξουν . προσοχή το όνομα να είναι ίδιο με το mym Fans σας στο Reddit.

Mym Fans και ανωνυμία.

Πολύς κόσμος που θέλει να ασχοληθεί με πιο ερωτικό περιεχόμενο ντρέπεται μην το μάθει κάποιος άλλος. αν έχετε τέτοιο θέμα μπορείτε να ξεκινήσετε από το 0 με ένα νέο όνομα , φωτογραφίες που δεν θα δείχνετε ποτε το πρόσωπο σας, παράδειγμα δείτε την mini diva έχει εκατομμύρια ακόλουθους και κάνεις δεν έχει δει το πρόσωπο της, οπότε υπάρχουν τρόποι

Πως να κάνετε εγγραφή στο MYM FANS

Για να κάνετε εγγραφή και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο πατήστε εδώ και θα σας βγάλει σε αυτή την σελίδα, οπότε επιλέγουμε με τι θέλουμε να κάνουμε εγγραφή έχουμε 3 επιλογές email, Facebook, Google, ότι σας βολεύει περισσότερο.

Εγώ έχω επιλέξει την πρώτη επιλογή και θα σας βγάλει στην παρακάτω σελίδα. Τώρα στο username θα πρέπει να βάλετε κάτι που με αυτό θα σας ψάχνουν (δηλαδή με αυτό το link θα μπορεί ο κόσμος να μπει στο profile σας) , οπότε γράψτε κάτι όχι απαραίτητα να έχει ελληνική σημασία μιας και αυτό το site είναι παγκόσμιο, οπότε βάλτε κάτι απλό και εύκολο. Μετά το email που έχετε και έναν καλό κωδικό και τέλος βρίσκεται Ελλάδα και βάζετε το τηλέφωνο σας.

Μόλις πατήσετε το sing up θα σας έρθει ένα email επιβεβαιώσεις μπορεί να πάει και στα ανεπιθύμητα οπότε κοιτάξτε και εκεί. Μόλις πατήσετε επιβεβαίωση θα σας βγάλει σε αυτή την σελίδα για να διαβάσετε τους όρους καλό είναι να τους δείτε.

Στην συνέχεια θα σας βγάλει σε αυτή την σελίδα για να βάλετε το όνομα σάς, γενέθλια, μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε και μόλις πατήσετε next step θα σας βγάλει σε τι κατηγορία είστε οπότε και εκεί βάζετε ότι είναι ποιο κοντά σε αυτό που θα ανεβάσετε.

Μόλις πατήσετε το next step θα σας βγάλει να γράψετε το username που βάλαμε πιο πρίν αλλά μπορεί και να σας το έχει έτοιμο από πρίν. Στην συνέχεια περιγραφή για εσάς τι προσφέρετε και μια περιγραφή για αυτό που θα πουλάτε και στο city + μια καλή φωτογραφία βάλτε ότι θέλετε στο τέλος θα δούμε και παραδείγματα από άλλα profile.

Επόμενο στάδιο βάζετε 3 hastgag ανάλογα με αυτό που έχετε σαν περιεχόμενο και πατάτε next step.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επιλέξουμε το ποσό που θα χρεώνεται τον μήνα. Καλό είναι να βάλετε την πρώτη επιλογή και επειδή θα είστε καινούργιο account θα φτιάχνετε χειροκίνητες εκπτώσεις. Θα τα δούμε στην συνέχεια αυτά.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο https://creators.mym.fans/ και ξεκινήστε να δημιουργείται περιεχόμενο και να βγάλετε εισόδημα.

Αν θέλετε να προωθήσετε το mymfans και να κερδίσετε παθητικό εισόδημα κάντε εγράφη εδώ https://ambassadors.mym.fans/

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version