Βλέπεις την ραγδαία ανάπτυξη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και θέλεις να επενδύσεις στην Tesla αλλά δεν ξέρεις τν τρόπο, σε αυτό το άρθρο θα σου δείξω βήμα βήμα τι είναι η Tesla και αν αξίζει και το πως θα αγοράσεις μετοχές Tesla εύκολα και γρήγορα .

Τι είναι οι μετοχές Tesla

ΗTesla είναι μια αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μπαταριών και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 από τον Elon Musk και έχει γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Οι μετοχές της Tesla είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των επενδυτών, καθώς η εταιρεία έχει μια ισχυρή θέση στην αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η μετοχή της Tesla έχει σημειώσει σημαντικές αποδόσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει επίσης υποστεί σημαντικές διακυμάνσεις.

Προοπτικές για τις μετοχές Tesla

Οι προοπτικές για τις μετοχές Tesla είναι θετικές, καθώς η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνει τις πωλήσεις και τα κέρδη της τα επόμενα χρόνια. Ο τομέας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά τις επόμενες δεκαετίες, καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο επιβάλλουν κανονισμούς για τη μείωση των εκπομπών ρύπων από τα αυτοκίνητα. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι κίνδυνοι που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους επενδυτές που σκέφτονται να αγοράσουν μετοχές Tesla.Ένας σημαντικός κίνδυνος είναι η αυξανόμενη ανταγωνισμός από άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Πως να κάνω εγγραφή στην Freedom 24

Για την έγγραφή στην πλατφόρμα θα χρειαστείς να γράψεις το email και έναν κωδικό. Και αν είσαι πάνω από 25 ετών μπορείς να κερδίσεις μια μετοχή από 8$ μέχρι 1000$.

Μετά την εγγραφή θα σου ζητήσει η πλατφόρμα να κανείς μια γρήγορη πιστοποίηση λογαργιασμου με μια ταυτότητα η διαβατήριο και ένα έγγραφο κατοικίας για να επιβεβαιώσει η πλατφόρμα οτι ειστε αληθινός χρήστης.

Κατάθεση χρημάτων στην Freedom24:

Για να κανείς κατάθεση στην Freedom23 θα πας στην κατηγορία Add Money και θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε με αρκετούς τρόπους πληρωμής .

Πως να αγοράσω μετοχές Tesla

Για να αγοράσετε μετοχές Tesla θα πρέπει να βρείτε μια πλατφόρμα που να έχει πρόσβαση στο αμερικανικό χρηματιστήριο και να πληροί όλους τους όρους ώστε οι μετοχές και τα χρήματα μας να είναι ασφαλείς . Η χρηματιστηριακή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι η Freedom24 αν θέλεις να μάθεις παρά πάνω πληροφορίες για την Freedom24 μπορείς να διαβάσεις το άρθρο μας για το τι είναι η Freddom24 και το πως να αγοράσεις μετοχές .

Ακολουθήστε τα βήματα:

  • Χρηματιστηριακή: Για να αγοράσεις μετοχές θα πρέπει να κανείς εγγραφή στην Freedom24 Πιστοποίηση: θα πρέπει να περάσεις μια γρήγορη πιστοποίηση λογαριασμού.
  • Κατάθεση: Μπορείς να καταθέσεις χρήματα με αρκετούς τρόπους όπως: visa, masters card, τραπεζικό έμβασμα, και Google pay.
  • Επένδυση: αγοράζεις την μετοχή Tesla.

Αγορά μετοχής Tesla

Αν όλα έχουν γίνει σωστά και έχεις τα χρήματα μέσα στην πλατφόρμα μπορείς να αγοράσεις τώρα την πρώτη σου μετοχή.

Βήμα 1 Θα πάμε στην κατηγορία Trade και στην αναζήτηση θα γράψεις το όνομα Tesla.

Και στην συνέχεια θα γράψεις πόσες μετοχές θέλεις να αγοράσεις και πατάς place buy order. Και αυτό ήταν έχεις αγοράσεις την πρώτη σου μετοχή.

Πως να πουλήσω την μετοχή Tesla Αυτό που έχεις να κανείς είναι αντί για buy θα γράφει sell και θα βάλεις πόσες μετοχές θέλεις να πουλήσεις .

Γιατί να επιλέξω την Freedom24

Η Freedom24 είναι ένας online broker που προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, ETF, ομολόγων, futures και options. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και είναι θυγατρική της Freedom Holding Corp., η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 20 χώρες, 

Τεχνική Ανάλυση στην Μετοχή Tesla

Σε τεχνική ανάλυση η μετοχή Tesla βρίσκετε στην τιμή 235 και αυτό που θα έψαχνα για να αγοράσω είναι σε δυο σημεία ένα είναι στα $205 και το είναι στο $167, Προσωπικά θεωρώ πως η μετοχή της Tesla έχει αλλάξει εσωτερική τάση αλλά δεν έχει ξεφύγει από το μεγάλο πτωτικό dountrend.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version