Θέλετε να κάνετε Copy Trading στην Bybit αλλά δεν ξέρετε το πως και δυσκολεύεστε;

Σήμερα σας έχω τον καλύτερο οδηγό βήμα βήμα για το πως να το κάνετε.

Πάμε κατευθείαν στο θέμα μας.

Τι είναι το Copy trading και πως θα βγάλω χρήματα

Το Copy Trading, ή αλλιώς Αντιγραφή Συναλλαγών, είναι μια καινοτόμα μέθοδος επένδυσης στις χρηματοπιστωτικές αγορές, η οποία επιτρέπει στους επενδυτές να αντιγράφουν αυτόματα τις θέσεις που ανοίγουν και διαχειρίζονται άλλοι, πιο έμπειροι επενδυτές.

Πώς λειτουργεί:

  • Επιλογή Strategy Provider: Ο επενδυτής (Follower) επιλέγει έναν έμπειρο επενδυτή (Strategy Provider) με ιστορικό επιτυχημένων συναλλαγών.
  • Σύνδεση λογαριασμών: Ο Follower συνδέει τον λογαριασμό του με τον λογαριασμό του Strategy Provider μέσω της πλατφόρμας Copy Trading για παράδειγμα την Bybit.
  • Αυτόματη αντιγραφή: Όταν ο Strategy Provider ανοίγει ή κλείνει μια θέση, η ίδια θέση ανοίγει ή κλείνει αυτόματα στον λογαριασμό του Follower, με αναλογία 1:1.

Πως θα κάνω Copy trading στην Bybit

Τώρα για να ξεκινήσετε να κάνετε Copy trading θα πρέπει να κάνετε εγγραφή σε ένα κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισματαων, μετά από μεγάλη ερευνά το καλύτερο ανταλλακτήριο είναι η Bybit.

Εγγραφή στην Bybit

Αρχικά για να κάνετε copy trading θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην Bybit και να κάνετε μια γρήγορη πιστοποίηση.

Στην συνέχεια αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα πρέπει να κάνετε μια κατάθεση με το τοπικό σας νόμισμα ώστε να έχετε χρήματα για να μπορείτε να κάνετε την διαδικασία.

Κατάθεση στην Bybit

θα πατήσετε την κατηγορία Buy Crypto και θα βάλετε το τοπικό σας νόμισμα και θα αγοράσετε USDT.

Στην συνέχεια θα επιλέξετε την μέθοδο πληρωμής που σας βολεύει και αυτό ήταν έχετε αγοράσει τα πρώτα σας USDT.

Τώρα τα USDT θα πρέπει να είναι στην κατηγορία Funding, αν δεν είναι θα πρέπει να τα μεταφέρετε

Επιλογή Copy trader

Τώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τον καλύτερο trader απλά θα πρέπει να προσέξετε κάποια βασικά πράγματα.

  • Win Rate: Θα πρέπει να είναι όσο ποιο μεγάλο γίνετε.
  • Max. Drawdown: Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δεις αν αυτός ο trader που θα επιλέξετε κάνει διαχείριση ρίσκου και πρέπει να είναι μέχρι 12%.
  • 90 days: θα πρέπει να δείτε τα στατιστικά από 90 ήμερες ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχει μια μακροπρόθεσμη ανοδική τάση σαν trader.

Αφού επιλέξετε τον trader που θέλετε θα πατήσετε στην επιλογή που γράφει copy.

Εκεί θα σας βάλει στο profile του trader και θα σας έχει τα win τα loss και γενικά ότι χρειάζεστε για να ξέρετε.

Μόλις πατήσετε ξανά copy θα πρέπει να βάλετε τα χρήματα που θα σας λέει με συνήθως μικρότερη κατάθεση είναι τα 100$ αν και οι περισσότερη trader βάζουν μικρότερη κατάθεση 700$.

Προσωπικά κάνω copy trading με τον Trader Bobonya αν και πολλές φορές δεν μου αρέσουν τα trade που παίρνει.

Αλλά κάνω Copy trading και με τον ITEKCrypto που μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που ψάχνει πάνω σε αυτή την κατηγορία.

Ωστόσο στο more settings έχει και την επιλογή για να βάλετε ελάχιστη ζημιά σε USDT αλλά εκεί συνήθως βάζουν ένα μεγάλο ποσοστό παράδειγμα εγώ σε κατάθεση 500$ έβαλα 100$ SL.

Δεν θα φτάσει ποτέ σε τόσο μεγάλο ζημιά αλλά το βάζουμε για ασφάλεια αν γίνει κάνα λάθος.

Μόλις πατήσετε επιβεβαίωση θα σας μεταφέρει στην σελίδα του copy trade και θα εκεί θα σας έχει αναλυτικά όλα τα trade που θα είναι ανοιχτά αλλά θα βλέπετε αν είστε σε κέρδος η ζημιά.

Πως να κλείσω την συναλλαγή

Η bybit σας δίνει και την επιλογή ώστε αν θέλετε να κλείσετε τα trade μπορείτε να πατήσετε close all και να κλείσουν όλα τα trade που είναι ανοιχτά.

Προσκοπική μου άποψη για το Copy trading στην Bybit

Το copy trading στην Bybit είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία που πραγματικά μπορεί ο οπιοσδηποτε να βάλει τα χρηματα του να δουλεύουν για εκείνον.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι και με λίγα χρήματα κάποιος μπορεί να δοκιμάσει την πλατφόρμα του copy trading.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version