Κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη Ρωσία

Τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη Ρωσία διακρίνονται για την κανονιστική τους συμμόρφωση με την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας (CBR) και τις επιλογές κατάθεσης σε ρωσικό ρούβλι (RUB). Αυτές οι πλατφόρμες εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και κανονιστικά συμβατό περιβάλλον για την αγορά, την πώληση και την εμπορία μιας μεγάλης ποικιλίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπως το Bitcoin και το Ethereum και αρκετά ακόμα Altcoin με χαμηλές χρεώσεις.

Πέντε κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη Ρωσία

 • Bybit – Ένα από τα καλύτερα ανταλλακτήρια στην Ρωσία
 • Binance – Εξαιρετικό ανταλλακτήριο στην Ρωσία
 • OKX – Δυνατό ανταλλακτήριο στην Ρωσία
 • GATE.IO – Ανταλλακτήριο NO KYC
 • LBANK – Ένα από τα καλύτερα ανταλλακτήρια για ανεχόμενα crypto στην Ρωσία

Οι αναλυτές μας έχουν ερευνήσει πάνω από 20 ανταλλακτήρια για να σας παρουσιάσουν τα πέντε κορυφαία στη Ρωσία, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως οι διαισθητικές διεπαφές, η ευρεία γκάμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και τα ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών:

 1. Bybit

Η Bybit είναι η κορυφαία επιλογή για τους Ρώσους επενδυτές που αναζητούν μια πλατφόρμα με ευρεία γκάμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το ανταλλακτήριο προσφέρει πάνω από 770 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών επιλογών όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Tether. Τα τέλη συναλλαγών της Bybit ξεκινούν από μόλις 0,1%, ενώ η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η ψυχρή αποθήκευση και ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

 1. Binance

Η Binance είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τους Ρώσους επενδυτές που αναζητούν μια αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Το ανταλλακτήριο διαθέτει πάνω από 350 κρυπτονομίσματα, ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και μια ευρεία γκάμα επιλογών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών spot, των παραγώγων και των δικαιωμάτων προαίρεσης. Η Binance είναι επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, γεγονός που την καθιστά μια ασφαλή επιλογή για τους Ρώσους επενδυτές.

3. OKX

Η OKX είναι μια καλή επιλογή για τους Ρώσους επενδυτές που αναζητούν μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 400 κρυπτονομίσματα, ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και μια ευρεία γκάμα επιλογών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών spot, των παραγώγων και των δικαιωμάτων προαίρεσης. Η OKX προσφέρει επίσης ολοκληρωμένους εκπαιδευτικούς πόρους για τους αρχάριους επενδυτές. Τα τέλη συναλλαγών της OKX ξεκινούν από μόλις 0,12%.

4. Gate.io

Η Gate.io είναι μια καλή επιλογή για τους Ρώσους επενδυτές που αναζητούν μια πλατφόρμα με συναλλαγές χωρίς KYC. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να αρχίσουν να διαπραγματεύονται κρυπτονομίσματα μόνο με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης. Η Gate.io διαθέτει επίσης μια ευρεία γκάμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών επιλογών όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Tether. Τα τέλη συναλλαγών της Gate.io ξεκινούν από μόλις 0,12%.

5. LBANK

Το LBANK είναι μια άλλη καλή επιλογή για τους Ρώσους επενδυτές που αναζητούν μια πλατφόρμα με συναλλαγές χωρίς KYC. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 700 Ανερχόμενα κρυπτονομίσματα, ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών και μια ευρεία γκάμα επιλογών συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών spot, και Future Τα τέλη συναλλαγών του LBANK ξεκινούν από μόλις 0,1%.

LBank Exchange | Τι Είναι & Πως να Κάνω Εγγραφή [Οδηγός 2023]

Πως να αγοράσω Κρυπτονομίσματα στην Ρωσία;

Για να αγοράσετε κρυπτονομισματα στην Ρωσία είναι εύκολη διαδικασία και σας έχω ετοιμάσει αναλυτικό οδηγό:

Επιλέξτε ανταλλακτήριο: Όπως Bybit, Binance, LBank, OKX, η gate.io

Εγγραφή: κάντε εγγραφή σε ένα από αυτά τα ανταλλακτήρια και ολοκληρώστε ένα γρήγορο KYC που θα σας ζήτηση η πλατφόρμα.

Κατάθεση χρημάτων: καταθέστε ρωσικά ρούβλια (RUB) στο ανταλλακτήριο σας μέσο τράπεζας η κάποιας κάρτας .

Αγοράστε κρυπτονομισματα: μόλις καταθέσετε τα χρήματα θα μπορείτε απευθείας να αγοράσετε οποίο κρυπτονομισμα θέλετε.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

100%
100%
 • Stars
  10
 • User Ratings (0 Votes)
  0
Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version