Ψάχνεις για το πως θα κάνεις Future trading στην Bybit αλλά δεν ξέρεις το πως

Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσω όλες της πληροφορίες για το πως να κάνεις Future trading Βήμα βήμα από την Bybit.

Πάμε να ξεκινήσουμε με τα βασικά

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να σου πω ότι το Future trading δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και θέλει μεγάλη μελέτη για να μπορείς να καταφέρεις να βγάλεις κέρδος.

Τι είναι η Bybit και το πως να κάνω εγγραφή

Η Bybit είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Σιγκαπούρη, που ιδρύθηκε το 2018. Έχει πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και είναι ένα από τα 3 κορυφαία ανταλλακτήρια παραγώγων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, Ωστόσο έχουμε κάνει και αναλυτική παρουσίαση για το ανταλλακτήριο Bybit.

Πως να κάνω εγγραφή

Για να κάνεις εγγραφή στην Bybit η διαδικασία είναι πολύ εύκολη:

  • Σελίδα Bybit: θα πρέπει να μπεις από το link εδώ και θα σε βγάλει στην αρχική σελίδα για να κάνεις εγγραφή.
  • Email η τηλέφωνο: θα κάνετε την εγγραφή σας με email η το τηλέφωνο και στο referral code θα σας έχει τον αριθμό 43536 για να πάρετε και την επώαση στα fee.
  • πιστοποίηση: και θα σας ζητήσει να κάνετε ένα γρήγορο KYC που δεν θα σας πάρει πάνω από 7 λεπτά.
  • και αυτό ήταν έχετε κάνει εγγραφή στην bybit

Πως να κάνω κατάθεση στην Bybit

Ήρθε η ώρα για να κάνεις την πρώτη σου κατάθεση.

  • Buy Crypto: θα πας στην κατηγορία buy crypto και θα σε βάλει να επιλέξεις το τοπικό σου νόμισμα αλλά και το ποιο Κρυπτονομίσμα θα αγοράσεις, αυτό που πρέπει να αγοράσεις είναι το USDT η αλλιώς Tether
  • Επιλογή Κατάθεσης: Μπορείς να κάνεις κατάθεση με Google Pay, Visa, Mastercard

Πως να κάνω future trading settings

Για να μπεις στο Future στην Bybit θα πας στην κατηγορία Derivatives μετά USDT perpetual και τέλος θα πατήσεις το Bitcoin.

Τώρα ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε Buy στο Bitcoin Derivatives Future δηλαδή να πάρουμε ένα long.

  • Isolated: Τα trade μα θα τα περνούμε πάντα με isolate και όχι cross
  • Μοχλευση: Η μοχλευση αν είστε αρχάριοι πάντα κάτω από 4x μέχρι φυσικά να κατανοείστε πως λειτουργεί στο 100%.
  • Market/ Limit: Market είναι όταν θέλεις να μπεις στο trade αμέσως και limit όταν θέλεις να αγοράσεις η να πουλήσεις σε καλύτερη τιμή.
  • Order by cost: θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε για το trade
  • Stop loss: Σε όλα τα trade που θα πάρεις θα βάζεις stop loss εγώ όπως βλέπεις και στο διάγραμμά έχω βάλει σε συγκεκριμένα σημεία που θα βλέπεις πόσα θα χάσεις και πόσα θα κερδίσεις και αν όλα είναι όπως θέλεις θα πατήσεις open long.
  • Trade R/R: Τα trade μας θα τα παίρνουμε πάντα 1/2.
  • Ρίσκο: Ρισκάρουμε πάντα ανάλογα το account μας το 4% με 3%.

Αφού τα έχουμε όλα έτοιμα θα πατήσεις επιβεβαίωση για το take profit και stop loss και μετά θα πατήσεις open long.

και θα σου εμφανίσει το trade σου στο Positions

  • P&L: Θα δεις το αν είσαι σε κέρδος η ζημία.
  • Lig Price: Εδώ θέλει προσοχή γιατί στο lig που σου γράφει είναι το σημείο που θα ρευστοποιηθείς οπότε το stop loss που έχεις βάλει πρέπει να είναι πάνω από το liq price

Ψυχολογία και trading

Όπως σου ανάφερα και ποιο πάνω το trading future είναι μια τεχνική που θέλει χρόνο, στρατηγική και back test, πρέπει να δοκιμάσεις αυτό που σου ταιριάζει και μετά να ακολουθήσεις πιστά το πλάνο σου.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version