Θέλεις να ξεκινήσεις να κάνεις Copy trading στο ανταλλακτήριο Lbank αλλά δυσκολεύεσαι;

Μην ανησυχείς σήμερα θα σου δείξω βήμα βήμα για το πως να το κάνεις με έναν από του καλύτερους και αναλυτικούς οδηγός.

Τι είναι το Copy trading στο Lbank

Το Copy trading στο ανταλλακτήριο lbank είναι μια υπηρεσία που αυτόματα χωρίς να κάνεις εσύ κάτι να μπορείς να κάνεις Future trading αντιγράφοντας αυτόματα συναλλαγές που παίρνουν trader που έχουν μεγάλη εμπειρία στο trading.

Ωστόσο στο ανταλλακτήριο Lbank υπάρχουν πάρα πολλά ανερχόμενα Κρυπτονομίσματα που κάνουν φανταστικές αποδόσεις αλλά υπάρχει και μεγαλύτερο ρίσκο φυσικά.

Πάμε κατευθείαν να ξεκινήσουμε με το να κανουμε εγγραφη στο ανταλλακητριο

Πως να κάνω εγγραφή στο ανταλλακτήριο lbank

Η διαδικασία για να κάνεις εγγραφή στο ανταλλακτήριο είναι πάρα πολύ εύκολη, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις εγγραφή στο Lbank από εδώ για να πάρεις και έκπτωση στα fee.

Αν δυσκολευτείτε με την εγγραφή σας, έχουμε κάνει αναλυτικό οδηγό για το πως να κάνεις εγγραφή βήμα βήμα στο Lbank

Κατάθεση στο Lbank

Αφού έχεις κάνει εγγραφή και έχεις περάσεις ένα γρήγορο KYC. Στην συνέχεια θα πας στην κατηγορία Buy Crypto θα βάλεις ότι θέλει να αγοράσεις το usdt και μετά το τοπικό σου νόμισμα.

θα επιλέξεις visa η mastercard και θα αγοράσεις usdt εγώ αγόρασα 100 εύρω και πήρα 104 usdt.

Ωστόσο υπάρχει και η επιλογή να κάνετε κατάθεση με Κρυπτονομίσματα για παράδειγμα το USDT.

Επιλογή Copy trader

Τώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε την κατηγoρία copy trading και να επιλέξετε τον καλύτερο trader, απλά θα πρέπει να προσέξετε κάποια βασικά πράγματα ώστε να επιλέξετε τον trader που σας ταιριάζει.

  • Win Rate: Θα πρέπει να είναι όσο ποιο μεγάλο γίνετε.
  • Max. Drawdown: Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δεις αν αυτός ο trader που θα επιλέξετε κάνει διαχείριση ρίσκου και πρέπει να είναι μέχρι 12 -15% επειδή μιλάμε για Κρυπτονομίσματα χαμηλής κεφαλαιοποίησης .
  • 90 days/ 3W: θα πρέπει να δείτε τα στατιστικά από 90 ήμερες ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχει μια μακροπρόθεσμη ανοδική τάση σαν trader.
  • AUM: Είναι τα χρήματα που έχουν επενδύσει ο κόσμος στον Trader, θα πρέπει να έχει ένα σεβαστό ποσό πάνω από 3000$ .

Αφού επιλέξετε τον trader που θέλετε θα πατήσετε στην επιλογή που γράφει copy Trading.

Εκεί θα σας βάλει στο profile του trader και θα σας έχει τα πόσα trade έχει κάνει, τα Κρυπτονομίσματα που κάνει trade και γενικά ότι χρειάζεστε για να ξέρετε.

Μόλις πατήσετε ξανά copy trading θα πρέπει να βάλετε τα χρήματα που θα σας λέει με συνήθως μικρότερη κατάθεση είναι τα 10$ αν και οι περισσότερη trader βάζουν μικρότερη κατάθεση 200$.

Σε αυτή την κατηγορία που είστε μπορείτε να επιλέξετε και διάφορες άλλες ρυθμίσεις αλλά καλό είναι να έχουμε αυτά που μα δείχνει για να μήνα κάνετε κανένα λάθος.

Ωστόσο μπορείτε να πειραματιστείτε στην αρχή για να δείτε τι σας δουλεύει και τι όχι.

Προσωπική μου άποψη

Το copy trading στο ανταλλακτήριο LBank είναι εξαιρετική επιλογή γιατί έχει και τα Κρυπτονομίσματα μικρής κεφαλαιοποίηση που μπορείτε να έχετε πολύ καλά κέρδη αλλά σίγουρα ανεβαίνει και το ρίσκο .

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version