Τι είναι το OnlyFans.

Το OnlyFans είναι συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου στο διαδίκτυο με έδρα το Λονδίνο. Οι δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν χρήματα από χρήστες που εγγράφονται στο περιεχόμενό τους.

Επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση, καθώς και τη λειτουργία pay-per-view . Ο ιστότοπος έχει 2 εκατομμύρια δημιουργούς περιεχομένου και 130 εκατομμύρια χρήστες.

Η υπηρεσία είναι δημοφιλής και συνδέεται συνήθως με πορνογραφικό περιεχόμενο, αλλά φιλοξενεί επίσης και άλλα είδη περιεχομένου, όπως γυμναστή, μουσικούς κ.α.

🎁 Τώρα αν θέλεις να μάθεις βήμα βήμα πως να στήσεις ένα κερδοφόρο onlyfans profile και να μάθεις πως λειτουργεί ο αλγόριθμος για να βγάζεις χιλιάδες ευρώ τον μήνα, αυτό το σεμινάριο είναι για σένα .

Το Καλύτερο Διαδικτυακό Σεμινάριο στα Ελληνικά για το Onlyfans εδώ.

Πώς να εγγραφείτε στο OnlyFans; – Διαδικασία εγγραφής ως δημιουργού.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο ( onlyfans.com ) ξεκινώντας κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί:

Μόλις πατήσετε το link θα σας βγάλει στην κεντρική σελίδα για να κάνετε εγγραφή με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους Twitter, Gmail, Microsoft για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Πώς να επαληθεύσετε το e-mail σας;

Μόλις ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας είναι υποχρεωτική η επαλήθευση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, που θα σας έχει έρθει ένα email για να κάνετε το verified. Εάν δεν λάβατε έλεγχο στην κύρια ενότητα, ελέγξτε τον φάκελο SPAM ή απλώς περιμένετε μερικά λεπτά.

Πώς να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας στο OnlyFans.com

Εάν είστε δημιουργός και σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε ροή εσόδων σε αυτήν την πλατφόρμα πρώτα από όλα, θα πρέπει να επαληθεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την ταυτότητά σας. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Μεταβείτε στο: Προφίλ -> Subscription price -> “Add a bank account or payment information”
Το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία -> “Add bank

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη χώρα σας επιλέγοντάς την από τη λίστα και να επιβεβαιώσετε ότι είστε άνω των 18 ετών, τέλος κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο».

Συμπληρώστε τα πεδία με το Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, και ημερομηνία γέννησης.

Επαλήθευση ταυτότητας:

Το έγγραφό σας πρέπει να είναι το επίσημο της χώρας σας, επιλέξτε μεταξύ διαβατηρίου η ταυτότητας. Θα χρειαστεί να ανεβάσετε δύο φωτογραφίες. (Σε πολλές χώρες δεν δέχονται την ταυτότητα, οπότε αν έχετε διαβατήριο προτιμήστε αυτό)

Προσθέστε την ημερομηνία λήξης ταυτότητας και απαντήστε στην ερώτηση σχετικά με το είδος του περιεχομένου που θα μεταφορτωθεί, τέλος κάντε κλικ στο κουμπί «Αποστολή για έγκριση». Θα λάβετε ένα e-mail με θέμα « Ο λογαριασμός σας εκκρεμεί σε έγκριση » και σε λιγότερο από 72 ώρες (3 ημέρες) θα λάβετε μια απάντηση, «Ο λογαριασμός σας έχει εγκριθεί »

Fansly | Τι Είναι & Πως να Βγάλεις Χρήματα το [2022]

Πώς κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί στο Onlyfans

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο Onlyfans. Ακολουθούν διαφορετικοί τρόποι για το πώς οι δημιουργοί κερδίζουν χρήματα στο Onlyfans:

Συνδρομές: Κάποιος μπορεί να εγγραφεί σε εσάς και να πληρώσει μια μηνιαία χρέωση (για 30 ημέρες). Οι θαυμαστές σας θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο εκτός από τα προσκοπικά video που αυτά θα έχουν εξτρά χρέωση.

Χρήματα μέσω PPV : Τα βίντεο pay-per-view είναι αυτά για τα οποία πρέπει να πληρώσουν οι θαυμαστές σας πριν τα παρακολουθήσουν. Δεν πρέπει να είναι ολο το περιεχόμενο ως PPV, αλλά μόνο αυτά που πιστεύετε ότι είναι καταλληλα, και οι θαυμαστές σας θα πληρώσουν για να το παρακολουθήσουν.

Προσαρμοσμένο βίντεο: Ένας δημιουργός του Onlyfans θα μπορούσε να σας χρεώσει 50 έως 500$ ανά προσαρμοσμένο βίντεο ή εικόνα, καθώς το profile σας ανεβαίνει θα δέχεστε και μνήματα από θαυμαστές και να σας ζητάνε να του φτιάξετε προσαρμοσμένα video, αν εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό, δέχεστε αίτημα και στέλνετε το video. Θυμηθείτε πάντα να λαμβάνετε προκαταβολικά το 50% από τα χρήματα, επειδή υπάρχουν πολλοί απατεώνες σε αυτόν τον τομέα.

Τι είναι το MYM Fans? Πώς μπορείτε να κερδίσετε $ 100 την ημέρα.

Πώς να προωθήσετε τη σελίδα σας Onlyfans

TikTok: Το TikTok είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα για τους αρχάριους δημιουργούς του Onlyfans να αρχίσουν να προωθούν τη σελίδα τους. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη χρήση του TikTok ως κάποιος χωρίς οπαδούς στο Onlyfans είναι ότι μπορείτε να πετύχετε μεγάλη επιτυχία στο TikTok από τη μια μέρα στην άλλη.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα της χρήσης του TikTok για την προώθηση της σελίδας σας στο Onlyfans είναι ότι το TikTok είναι πολύ ευαίσθητο σχετικά με την προώθηση ιστότοπων για ενηλίκους στον ιστότοπό του. Μπορούν να σας αποκλείσουν ή να αναστείλουν τον λογαριασμό σας για μια ζωή, για αυτό το περιεχόμενο που θα ανεβάζετε εκεί θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί (δείτε από άλλα profile που έχουν onlyfans και tiktok και πάρτε ιδέες ).

Twitter: Το Twitter είναι μια άλλη καταπληκτική πλατφόρμα όπου οι δημιουργοί περιεχομένου για ενήλικες στο Onlyfans μπορούν να δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους χωρίς να ανησυχούν για την απαγόρευση, επειδή το Twitter είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τους ενήλικες. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μπαίνετε σε άλλα profile που έχουν κόσμο και να σχολιάζετε σε φωτογραφίες από άλλα άτομα και ακολουθήστε άτομα που τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο που θα ανεβάζετε.

Η αποψή μου: Το Onlyfans είναι μια πολύ αξιόλογη πλατφόρμα που μέσα από αυτόν τον τρόπο αν εφαρμόσετε αυτά που είπαμε και ανεβάζετε καθημερνό περιεχόμενο και στο Tiktok, Twitter, Onlyfans θα αποκτήσετε πολλούς ακόλουθους και θα βγάζετε τεράστια ποσά κάθε μήνα.

adultcreator

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version