Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλλίτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισματων στην Ιαπωνία και έχουν συμμόρφωση με την FSA αυτό το άρθρο είναι για εσάς, μετά από μια μεγάλη έρευνα καταλήξαμε σε αυτά τα 5 ανταλλακτήρια που μπορείτε να μετατρέψετε τα JPY σε Bitcoin η οποίο αλλά κρυπτονομισμα θέλετε.

  1. Bybit – Το καλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στην Ιαπωνία
  2. Lbank – Το καλύτερο ανταλλακτήριο μικρής κεφαλαιοποίησης κρυπτονομισματων στην Ιαπωνία
  3. Mexc – Η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών Altcoin
  4. Binance – Δυνατό ανταλλακτήριο στην Ιαπωνία
  5. BingX – Ανταλλακτήριο κρυπτονομισματων με επιλογή ζευγάρια Forex

Τι είναι το Ανταλλακτήριο Bybit

Το Bybit είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2018. Ειδικεύεται στα παράγωγα κρυπτονομισμάτων, όπως τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και το margin trading. Ωστόσο εχει πάνω απο 700 Κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε. Τα τέλη συναλλαγών του Bybit είναι χαμηλά και η πλατφόρμα προσφέρει ισχυρή ασφάλεια.

🌎Website: www.bybit.com/💲Fiat: Ναι
🏛Τοποθεσία: Σιγκαπούρη🚀Leverage: Up to 100x
📱Εφαρμογή για κινητά: Ναι🤑Payment Methods: Visa/Mastercard, Bank Transfer, Google Pay, Apple Pay
🤝Fees: Spot Trading: 0% Derivatives trading: 0.01% for makers, 0.06% for takersr💎Crypto: BTC, ETH, USDT, LTC, EOS & 220+ more

Ανταλλακτήριο Bybit | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί

Τι είναι το Ανταλλακτήριο Binance

Το Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων του Bitcoin, του Ethereum, του Litecoin και του BNB. Τα τέλη συναλλαγών του Binance είναι ανταγωνιστικά και η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και υπηρεσιών για όλους τους επενδυτές.

Ανταλλακτήριο Binance: Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί

 🌎Διεύθυνση Ιστού: https://www.binance.com/ 🎁Τρόποι κατάθεσης: SEPA & Bank transfer (ACH), PayID, Debit card, Credit card, SWIFT, Cryptocurrency
 🏛Τοποθεσία: Cayman Islands 🤑Ελάχιστη κατάθεση: 0,00005 BTC / 0,00000001 USDT
 💎Κρυπτονομίσματα: BTC, ETH, DOT, ADA, DOGE & 600+ άλλα 🔥Προμήθειες διαπραγμάτευσης: Κατασκευαστής: 0,015%, Αποδέκτης: 0,1%
 💲Νομίσματα Fiat: USD, AUD, JPY, CAD, PKR, CNY, EUR, GBP και άλλα 📱Εφαρμογή για κινητά: Ναι

Τι είναι το Ανταλλακτήριο LBank

Το LBank είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2015. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων του Bitcoin, του Ethereum, του Litecoin του USDT και πάρα πολλά καινούρια Κρυπτονομίσματα μικρής κεφαλαιοποίησης πανω απο 800+ . Τα τέλη συναλλαγών του LBank είναι ανταγωνιστικά και η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και υπηρεσιών για όλους τους επενδυτές από Future trading μέχρι Copy Trading.

LBank Exchange | Τι Είναι & Πως να Κάνω Εγγραφή

Τι είναι το Ανταλλακτήριο MEXC

Το MEXC είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2018. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων του Bitcoin, του Ethereum, του Litecoin και αλλα 700+ Κρυπτονομίσματα. Τα τέλη συναλλαγών του MEXC είναι ανταγωνιστικά και η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και υπηρεσιών για όλους τους επενδυτές.


Ανταλλακτήριο MEXC | Τι Είναι & Πως να Αγοράσω Κρυπτονομίσματα | Οδηγός Βήμα Βήμα

Τι είναι το Ανταλλακτήριο BingX

Το BingX είναι μια πλήρως ανεπτυγμένη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2018. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων του Bitcoin, του Ethereum, του Litecoin του XRP και αρκετά άλλα κρυπτονομίσαματα. Τα τέλη συναλλαγών του BingX είναι ανταγωνιστικά και η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και υπηρεσιών για έμπειρους επενδυτές.

Συνολικά, τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών για τους επενδυτές κρυπτονομισμάτων. Όταν επιλέγετε ένα ανταλλακτήριο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version