Σε μια σημαντική εξέλιξη για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων, το Χονγκ Κονγκ ενέκρινε το Bitcoin spot ETFs και Ethereum spot ETFs, σύμφωνα με το Watcherguru. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από μήνες εικασιών και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μια ασιατική περιοχή εγκρίνει και τα δύο είδη ETFs.

Η έγκριση αποτελεί σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την αγορά κρυπτονομισμάτων, καθώς ανοίγει την πόρτα σε θεσμικούς επενδυτές που θα επενδύσουν πιο εύκολα σε Bitcoin και Ethereum. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της ζήτησης και των τιμών για τα δύο κρυπτονομισματα.

Η απόφαση του Χονγκ Κονγκ έρχεται σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η SEC ακόμη δεν έχει εγκρίνει Ethereum spot ETF. Παρόλο που υπήρχαν φήμες για έγκριση τον Μάιο, η SEC έχει τηρήσει σιγή σχετικά με το θέμα.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η έγκριση των Bitcoin και Ethereum spot ETFs από το Χονγκ Κονγκ θα μπορούσε να πυροδοτήσει έναν νέο κύκλο ανάπτυξης για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ενώ η αγορά αναμένει με προσμονή τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, η κίνηση του Χονγκ Κονγκ αποτελεί ένα θετικό σημάδι για το μέλλον του Bitcoin και του Ethereum και ευρύτερα για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων.

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Δείτε: Gelios Node Οδηγός: Τι Είναι και Πως να το Αγοράσεις [2024]

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version