Τι είναι το ethereum

Το Ethereum είναι δημόσια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στη κατανεμημένη υπολογιστική και λειτουργικό σύστημα διαθέτοντας τη λειτουργικότητα έξυπνης σύμβασης (scripting). Υποστηρίζει μια τροποποιημένη έκδοση της συναίνεσης Νακαμότο μέσω συναλλαγής με βάση μεταβάσεων Το Ethereum είναι δημόσια πλατφόρμα blockchain ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στη κατανεμημένη υπολογιστική και λειτουργικό σύστημα διαθέτοντας τη λειτουργικότητα έξυπνης σύμβασης (scripting). Υποστηρίζει μια τροποποιημένη έκδοση της συναίνεσης Νακαμότο μέσω συναλλαγής σύμφωνα με το wikipedia

Η ιστορία του Ethereum

Το Ethereum σχεδιάστηκε από τον Vitalik Buterin, έναν προγραμματιστή. Ξεκίνησε να δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα για αποκεντρωμένες εφαρμογές, ο Buterin περιέγραψε αυτές τις έννοιες σε μια λευκή βίβλο με τίτλο «Έξυπνο συμβόλαιο επόμενης γενιάς και αποκεντρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών». Η ανάπτυξη του Ethereum ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και χρηματοδοτήθηκε από ένα ICO που έλαβε χώρα από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2014. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Vitalik Buterin έγινε ένα από τα πιο εξέχοντα δημόσια πρόσωπα στη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων.

Οι διαφορές του Ethereum vs Bitcoin

Η διαφορά μεταξύ Ethereum και Bitcoin είναι το γεγονός ότι Bitcoin δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα ψηφιακό νόμισμα, ενώ  στην περίπτωση του Ethereum έχουμε μια τεχνολογία που οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για την κατασκευή νέων προγραμμάτων. Ο μέσος χρόνος συναλλαγών ανά block στο Ethereum είναι 14 δευτερόλεπτα ενώ στο bitcoin ξεπερνά τα 10 λεπτά.

Η τεχνολογία του blockchain είναι η κύρια διαφορά του Ethereum από το Bitcoin. Το blockchain του Ethereum δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε διαφορετικές, ανεξάρτητες εφαρμογές που τρέχουν μέσω του δικτύου του.

Πως να αγοράσω Ethereum

Το να αγοράσουμε Ethereum είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία, αυτό που πρέπει να έχουμε είναι ένα καλό και αξιόπιστο ανταλλακτήριο . Στην παρουσίαση σήμερα θα κάνουμε αγορά από το ανταλλακτήριο Bybit.

Στη συνέχεια θα σας βγάλει στην σελίδα για να κάνετε εγγραφή, θα γράψετε το email σας και κωδικό και θα πατήσετε Get My Welcome Gifts και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα.

Θα πρέπει να είστε στην αρχική σελίδα και θα πατήσετε το Trade και μετα το Spot Trading

Στη συνέχεια θα γράψετε στην αναζήτηση ETH και θα σας βγάλει το ETH/USDT και θα πατήσετε πάνω σε αυτό για να σας βγάλει το διάγραμμα του ETH

Μόλις πατήσετε το ETH/USDT θα σας βγάλει στο διάγραμμά του ETH και στα δεξιά θα πατήσετε την επιλογή Buy μετά την κατηγορία market και τέλος θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα και πατάτε το κουμπί Buy ETH.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version