θέλετε να μάθετε το πως θα επενδύσετε στο Real estate μέσα από την πλατφόρμα Parcl εύκολα και γρήγορα αλλά και να κερδίσεις και Airdrop.

Σε αυτό το αναλυτικό άρθρο θα σας δείξω ότι χρειάζεστε βήμα βήμα.

Πάμε κατευθείαν στο άρθρο.

Τι είναι η ιστοσελίδα Parcl

Το Parcl είναι ένα αποκεντρωμένο χρηματιστήριο που επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν Long ή Short θέσεις σε πραγματικές τιμές ακινήτων μέσω ενός αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να επενδύσετε είτε ανοδικά είτε πτωτικά στην αγορά ακινήτων και να κερδίσετε.

Όταν συνδεθείτε στην ιστοσελίδα ιστοσελίδα του Parcl μπορείτε να βάλετε τον κωδικό: bitsounis

Βασικά χαρακτηριστικά του Parcl:

  • Πραγματικές τιμές ακινήτων: Το Parcl βασίζεται σε δεδομένα από πραγματικές αγορές ακινήτων. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έκθεση σε πραγματικά ακίνητα (real estate) χωρίς την ανάγκη αγοράς ολόκληρου του ακινήτου.
  • Αποκέντρωση: Το Parcl βασίζεται στην τεχνολογία solana blockchain, η οποία το καθιστά αποκεντρωμένο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κεντρική αρχή που να ελέγχει το χρηματιστήριο, γεγονός που το καθιστά πιο ανθεκτικό στη λογοκρισία και τη χειραγώγηση.
  • Μόχλευση: Το Parcl προσφέρει μόχλευση στους επενδυτές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να δανειστούν χρήματα για να αυξήσουν τις επενδύσεις τους. Αυτό μπορεί να αυξήσει τις πιθανές αποδόσεις, αλλά αυξάνει και τον κίνδυνο απώλειας.
  • Κλαδική διαφοροποίηση: Το Parcl προσφέρει μερίδια σε μια ποικιλία ακινήτων, γεγονός που επιτρέπει στους επενδυτές να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του συνολικού κινδύνου.

Πως να επενδύσετε

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε και να δημιουργήσετε ένα το πορτοφόλι phantom γιατί όλες οι συναλλαγές θα γίνουν από εκεί.

Στην συνέχεια θα πρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδα https://app.parcl.co/ και να κάνετε connect με το phantom πορτοφόλι.

Οι επιλογές είναι με Phantom, Metamask, και solflare.

Ωστόσο νέμεις θα κάνουμε Connect με το Phantom

Μόλις ολοκληρώσετε το Connect θα πρέπει να αγοράσετε και να στείλετε SOL (solana) από ένα ανταλλακτήριο στο Phantom

Μόλις συνδεθείτε στην αρχική σελίδα του PRCL θα πάτε στην κατηγορία Referral και θα βάλετε τον κωδικό bitsounis.

Στην συνέχεια θα πρέπει να μετατρέψετε τα Solana σε USDC μέσα από το wallet phantom.

Προσοχή θα πρέπει να κρατήσετε μερικά sol μέσα στο wallet για να έχετε για τα fee. Για παράδειγμα αν έχετε 50$ θα κρατήσετε 2 με 3$ για τα Fee

Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία το Swap θα πάτε στην αρχική σελίδα του PRCL θα επιλέξετε μια περιοχή που θέλετε να επενδύεστε για παράδειγμα Miami Beach.

Και θα πατήσετε το Create accound.

Θα γράψετε το όνομα που θέλετε και θα αποδεχτείτε του όρους και θα πατήσετε το Create accound.

Στην συνέχεια θα πληρώσετε ένα πολύ μικρό fee 0.005$

και θα κάνετε κατάθεση τα χρήματα σε usdc που θέλετε.

Αφού πάνε όλα καλά και έχετε βάλει και τα usdc στον λογαριασμό σας μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να επενδύσετε long η short και επίσης η μοχλευση που θα πολλαπλασιάσετε τα χρήματα.

Ωστόσο να βάλετε χαμηλή μοχλευση για να μην ανεβάσετε το ρίσκο.

Πρόβλεψη τιμής διακριτικού PRCL

Τώρα αν θέλετε να επενδύσετε το Token PRCL θεωρώ ότι είναι ένα από τα ανερχόμενα project πάνω στην κατηγορία RWA.

Τα καλύτερα επίπεδα για να αγοράσετε το token PRCL είναι στα 0.388$ και 0.48$, όσο βρίσκετε σε αυτά τα επίπεδα πιστεύω αξίζει να κάνουμε DCA κάθε μήνα

Αν θέλετε να αγοράσετε το Token PRCL είναι από το ανταλλακτήριο Bybit

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Δείτε: Ανταλλακτήριο Bybit | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί | Future & Spot [2024]

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version