Πίνακας Περιεχομένων

Τι είναι το Solana Coin

Το Solana είναι μια ανοιχτή υποδομή για τη δημιουργία επεκτάσιμων εφαρμογών κρυπτονομισμάτων. Η αρχιτεκτονική είναι ανθεκτική στη λογοκρισία, γρήγορη και ασφαλής και σχεδιασμένη για να διευκολύνει την παγκόσμια υιοθέτηση. Προκειμένου να σημειωθεί ο χρόνος στην blockchain, το Solana χρησιμοποιεί μια καινοτόμο διαδικασία γνωστή ως Απόδειξη της Ιστορίας (Proof of History). Η PoH δεν είναι ένας μηχανισμός συναίνεσης, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο στον μηχανισμό συναίνεσης Proof of Stake (PoS) του Solana.

Το αποτέλεσμα της PoH και των άλλων βασικών καινοτομιών του Solana είναι ένα δίκτυο που είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο – στην πραγματικότητα, το Solana μπορεί να υποστηρίξει μια μέγιστη απόδοση 50.000 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο. Η blockchain παραμένει χαμηλού κόστους και γρήγορη καθώς κλιμακώνεται, με μέση αμοιβή συναλλαγής 0,00025$, χρόνο μπλοκ που συνήθως είναι κάτω από ένα δευτερόλεπτο και οριστικότητα κάτω του δευτερολέπτου.

Το Solana διατηρεί επίσης τη συνθεσιμότητα μεταξύ των έργων του οικοσυστήματος μέσω της ενιαίας παγκόσμιας κατάστασής της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να επικοινωνεί με πολλαπλά shards ή λύσεις Layer-2. Άλλα πλεονεκτήματα της δημιουργίας που βασίζεται στο Solana είναι η ελεγχόμενη, επιχειρησιακού επιπέδου ασφάλεια και η ευελιξία του κώδικα σε δημοφιλείς γλώσσες όπως η C, η C++ και η Rust.

Πως να αγοράσω Solana

Για να αγοράσετε το Solana, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το SOL. Εμείς θα το αγοράσουμε από το Ανταλλακτήριο Bybit

Στη συνέχεια θα σας βγάλει στην σελίδα για να κάνετε εγγραφή, θα γράψετε το email σας και κωδικό και θα πατήσετε Get My Welcome Gifts και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα.

Ανταλλακτήριο Bybit | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί

Θα πρέπει να είστε στην αρχική σελίδα και θα πατήσετε το Trade και μετά το Spot Trading.

Στη συνέχεια θα γράψετε στην αναζήτηση SOL και θα σας βγάλει το SOL/USDT και θα πατήσετε πάνω σε αυτό για να σας βγάλει το διάγραμμα του SOL

Μόλις πατήσετε το SOL/USDT θα σας βγάλει στο διάγραμμά του SOL και στα δεξιά θα πατήσετε την επιλογή Buy μετά την κατηγορία market και τέλος θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα και πατάτε το κουμπί Buy SOL.

SOL προβλέψεις 2023 -2024

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version