Αρκετά άτομα με έχετε ρωτήσει για το αν υπάρχει μια καλή ομάδα στα Ελληνικά για να μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα Crypto Airdop.

Σήμερα σας έχω αναλυτική παρουσίαση για το τι θα βρείτε μέσα στο Discrod Digital Asset Land

Τι είναι το Discrod Digital Asset Land

Η κλειστή ομάδα του Digital Asset Land είναι ένας server στο discord που μπορείτε μαζί με άλλους 600 ανθρώπους να βρίσκετε τα καλύτερα Airdrop που υπάρχουν.

Τι είναι το airdrop Crypto

Με απλά λόγια τα Crypto airdrop είναι κρυπτονομισματα που θα σας το στείλει ένα project επειδή έχετε βοηθήσει στο δίκτυο από πολύ νωρίς η έχετε κάνει κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες, τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε διαφέρουν από project σε project αλλά σίγουρα είναι αρκετά.

Ωστόσο θα γράψουμε αναλυτικό άρθρο για το τι είναι τα Aidrop Κρυπτονομισματων.

Τι θα βρούμε στον Server

Πάμε τώρα να δούμε τα σημαντικά δωμάτια που θα βρείτε στην ομάδα

Μαθήματα για Airdrop

Στο δωμάτιο #academy θα βρείτε 10 video με αναλυτικά μαδήματα για το τι χρειάζεται κάποιος να ξέρει και να βγει κερδισμένος από τα Airdrop.

Τα καλύτερα Airdrops

Στα δωμάτια Airdrops-Tier1 και 2, εκεί θα ανεβαίνουν τα καλύτερα Airdrops που υπάρχουν για να μπορείτε να μπείτε γρήγορα χωρίς να ψάχνετε με τς ώρες να τα βρείτε.

Συζήτηση και συμβουλές πάνω στα Project

Ωστόσο υπάρχουν και 6 δωμάτια που μπορείτε να γράψετε απορίες αλλά και να διαβάσετε συμβολές για το πως να πάρετε τα περισσότερα airdrop

Δωμάτιο με scams

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό δωμάτιο είναι το #Scams , ένα δωμάτιο που μόλις γίνει κάτι και κάποιος το αντιληφθεί κατευθείαν ανεβαίνει εκεί ώστε να μην την πατήσετε και σας κλέψουν τα χρήματα.

Ωστόσο μέσα στον server θα βρείτε δωμάτια για New alert quest για τα airdrop ώστε να μην χάσετε κανένα , Δωμάτιο που μπορείτε και εσείς αν βρείτε ένα καλό project airdrop να το ανεβάσετε, και γενικα διαφορα δωματια με θεμα τα airdrops

Πως να μπείτε στον Server

Για να κάνετε εγγραφή και να μπείτε στον server θα πατήσετε εδώ Digital Asset Land και θα σας βάλει στην σελίδα του whop.

Θα επιλέξετε αν θέλετε να μπείτε με μήνα, η 6 μήνες, η το πακέτο του χρόνου και θα πατήσετε το Get Access και θα σας βάλει να πληρώσετε με την κάρτα σας.

Μόλις γράψετε τα απαιτούμενα στοιχεία θα πατήσετε Subsribe και θα συνδεθείτε με το Discord σας και θα πατήσετε Claim Access

Η άποψη μου

Γενικά ο server δίνει τεράστια αξία και όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα airdrops πρέπει να είναι μέσα ώστε να μην χάσει τίποτα και φυσικά να μάθει ότι χρειάζεται για να βγει κερδισμένος.

Δείτε: Gelios Node Οδηγός: Τι Είναι και Πως να το Αγοράσεις [2024]

Discrod – Digital Asset Land

Youtube – https://www.youtube.com/@DigitalAssetLand

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version