Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το ανταλλακτήριο Bybit; Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθεις βήμα βήμα για το πως να κάνεις εγγραφή και να αγοράσεις τα πρώτα σου Κρυπτονομίσματα.

Πάμε κατευθείαν στον οδηγό.

Τι είναι η Bybit

Η ByBit είναι ένα πολύ γνωστό και αξιόπιστο ανταλλακτήριο με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες και είναι το τρίτο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σε όγκο συναλλαγών αυτή την στιγμή που γράφετε το άρθρο.

Η πλατφόρμα της ByBit σου δίνει τη δυνατότητα να:

  • Να Αγοράσεις και να πουλήσεις δημοφιλή Crypto (όπως Bitcoin & Ethereum) και αρκετά ανερχόμενα Κρυπτονομίσματα με πάνω από 100 νομίσματα σε Future λογαριασμό και πάνω από 300 σε spot.
  • Να κάνεις Crypto Trading με μόχλευση x100 στα στα ζευγάρια BTC/USD και ETH/USD με σχεδόν μηδενικές προμήθειες .
  • Να κερδίσεις παθητικό εισόδημα από τα Crypto με διάφορους τρόπους όπως Staking & Crypto Lending.
Website: www.bybit.com/ Fiat: Ναι
Τοποθεσία: Σιγκαπούρη Leverage: Up to 100x
Εφαρμογή για κινητά: ΝαιPayment Methods: Visa/Mastercard, Bank Transfer, Google Pay, Apple Pay
Fees: Spot Trading: 0% Derivatives trading: 0.01% for makers, 0.06% for takersrCrypto: BTC, ETH, USDT, LTC, EOS & 220+ more

Πως να κάνω εγγραφή στην Bybit

Το να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στη Bybit είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία το μόνο που χρειάζεται είναι ένα email/Αριθμός κινητού τηλεφώνου και ένας κωδικός ασφαλείας. Στην κατηγορία referral Code θα σου έχει τον αριθμό 43536, με αυτόν τον τρόπο παίρνεις έκπτωση στα fee και bobus κατάθεσης.

Πως να στείλω χρήματα στη Bybit;

Αφού δημιούργησες τον λογαριασμό σου ήρθε η ώρα να στείλεις τα πρώτα σου Κρυπτονομίσματα για να κάνεις συναλλαγές στην πλατφόρμα, θα πας στην κατηγόρια Assets/ Deposit και θα επιλέξεις το νόμισμα που θέλεις, για παράδειγμα θα δοκιμάσω το USDT (BSC BEP20) και θα τα στείλεις στο address που θα σου εμφανίσει

Πως να κάνεις Future Trading

Το να κάνεις Future trading είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία αλλά αν ακολουθείς μια στρατηγική και ξέρεις τι κάνεις οι πιθανότατες είναι με το μέρος σου . Αρχικά θα πατήσεις στην κατηγορία Derivatives και μετα στο USDT Perpetual.

Κατευθείαν θα σε βάλει στην αρχική σελίδα και θα πρέπει να τα ρυθμίσεις για να πάρεις ένα σωστο trade. Το πρώτο που πρέπει να φτιάξεις είναι το isolated και to cross το isolated είναι μια δικλείδα ασφαλείας που αν για παράδειγμα ρισκάρουμε 50$ θα χάσουμε 50$ το cross αν ρισκάρεις 50$ τραβάει και από το υπόλοιπο που μπορεί να έχει ο λογαριασμός σου μέσα.

Αφού επιλέξεις το isolated θα πρέπει να βάλεις και την μοχλευση που θέλεις, η μοχλευση είναι μια διαδικασία που μπορεί η bybit να σου δανείσει χρήματα αλλά εσυ αν χάσεις, χάνεις τα χρήματα που θα βάλεις. Για παράδειγμα έχεις 50&$ μέσα στον λογαριασμό αν βάλεις μοχλευση χ3 πολλαπλασιάζεις τα 50$ χ3 φορές. (όχι πάνω από χ3 ειδικά στην αρχή)

θα επιλέξουμε την κατηγορία open και την επιλογή market για να ποντάρουμε απευθείας στο trade, στο order by cost βάζουμε τα χρήματα που θέλουμε και πατάμε long αν πιστεύουμε ότι η αγορά θα ανέβει και short αν πιστεύουμε αν η αγορά θα πέσει .

Μόλις ανοίξει το trade σου θα στο εμφανίζει έτσι κάτω. εμείς πήραμε ένα trade χωρίς stop loss, για να βάλεις stop loss και take profit θα πατήσεις στο κυκλωμένο σημείο και βάζεις το stop loss εκεί που θέλεις

Πως βάζεις ένα σωστό take profit και ένα stop loss

Πως να αγοράσεις crypto spot στη bybit

Η κατηγορία spot που εχει η bybit ειναι για να μπορέσεις να αγοράσεις Κρυπτονομίσματα με πάνω από 100 επιλογές. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να στείλεις χρήματα όπως δείξαμε πάνω και στην συνέχεια να πατήσεις στην κατηγορία Trade και μετά Spot Trading

Στη συνέχεια θα πληκτρολογήσετε το νομίσματα που θέλετε σε συνάλλαγμα με το usdt για παράδειγμα εγώ θα κάνω τα usdt που έχω ETH.

Αφού έχεις βρει το νόμισμα που θέλεις, πας και βάλεις market (για να αγοράσεις κατευθείαν) η limit ( για να αγοράσεις σε μια καλύτερη τιμή) εγώ θα βάλω market, επιλέγω όλα τα χρήματα να τα κάνω eth και πατάω buy ETH. Αν θέλεις να πουλήσεις τα ETH που αγόρασες θα πτήσεις sell και βάζεις τα χρήματα η τα coin που θέλεις να πουλήσεις

Τι είναι η Bybit;

Η ByBit είναι ένα πολύ γνωστό και αξιόπιστο ανταλλακτήριο με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες και είναι το τρίτο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σε όγκο συναλλαγών αυτή την στιγμή που γράφετε το άρθρο.

Η πλατφόρμα της ByBit σου δίνει τη δυνατότητα να:

Να Αγοράσεις και να πουλήσεις δημοφιλή Crypto (όπως Bitcoin & Ethereum) και αρκετά ανερχόμενα Κρυπτονομίσματα με πάνω από 100 νομίσματα σε Future λογαριασμό και πάνω από 300 σε spot.

Να κάνεις Crypto Trading με μόχλευση x100 στα στα ζευγάρια
BTC/USD και ETH/USD με σχεδόν μηδενικές προμήθειες .

Να κερδίσεις παθητικό εισόδημα από τα Crypto με διάφορους τρόπους όπως Staking & Crypto Lending.

Πως να Κάνω Εγγραφή από Ελλάδα;

Η Bybit είναι διαθέσιμη σε χρήστες που μένουν στην Ελλάδα.
Μπορείς να ανοίξεις έναν Δωρεάν Λογαριασμό εδώ ▶

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version