Θέλεις να μάθεις τι είναι το TradeGPT στην Bybit και να γίνεις καλύτερος στο trading αυτός είναι ο οδηγός που ψάχνεις.

Πάμε κατευθείαν στο άρθρο.

Τι είναι το TradeGPT της Bybit

Το tradeGPT της Bybit είναι μια καινοτόμα λύση που συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη και την αυτοματοποίηση για τη βελτίωση της διαδικασίας συναλλαγών στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Με τη χρήση αυτής της πλατφόρμας, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από αναλύσεις και σήματα συναλλαγής που παράγονται από το εξελιγμένο μοντέλο GPT-3. Το GPT, που σημαίνει Generative Pre-trained Transformer, ανήκει σε μια νέα γενιά τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται στη μάθηση με επίβλεψη και την ικανότητα του να παράγει ανθρώπινα παρόμοιο κείμενο.

Το tradeGPT έχει εκπαιδευτεί με πληροφορίες από τις πραγματικές αγορές κρυπτονομισμάτων, δίνοντάς του τη δυνατότητα να κατανοεί τις τάσεις, την ανάλυση της αγοράς και τις προβλέψεις. Μέσω του tradeGPT, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν προτάσεις για συναλλαγές, να εκτελούν εμπορικές εντολές και να λαμβάνουν προβλέψεις για την κίνηση των κρυπτονομισμάτων.

Πως να χρησιμοποιήσετε το TradeGPT της Bybit

Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην Bybit με ένα email και έναν κωδικό, ωστόσο μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσο Google η Apple.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και κάνετε και μια γρήγορη πιστοποίησή KYC ο λογαριασμό σας θα είναι έτοιμος .

Στην συνέχεια θα πάτε στην κατηγορία Tools και θα επιλέξετε το TradeGPT.

Στην συνέχεια θα σας βάλει μέσα στο TradeGPT και μπορείτε να το ρωτήσετε ότι θέλετε με βασικό θέμα τα Κρυπτονομίσματα και την αγορά.

Ωστόσο έχει και έτοιμες ερωτήσεις που έχει γράψει αρκετός κόσμος όπως για παράδειγμα. Η ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι μέχρι 20 την ημέρα.

Μια ερώτηση για παράδειγμα είναι να του πεις “Ποιο είναι το κρυπτονομισμα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ανέβει τις επόμενες 24 ώρες”

και θα μας δώσει μια απάντηση. Εσείς μπορείτε να το ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε με θέμα τα Κρυπτονομίσματα.

Και απευθείας μας λέει αν θέλουμε να κάνουμε Future trading η να φτιάξουμε ένα grid Bot Future για να κάνει μόνο του συναλλαγές .

Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός βοηθός στο να ξέρετε το τι κοιτάζει ο περισσότερο κόσμος μέσα στην μέρα και να μπορείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ωστόσο μπορείτε να το ρωτήσετε και για trading συναλλαγές.

“Αναλύστε το PEPE σήμερα και, στη συνέχεια, προτείνετε τουλάχιστον 3 κατάλληλες στρατηγικές συναλλαγών, εξηγήστε το γιατί και τα χαρακτηριστικά της στρατηγικής. Οι στρατηγικές πρέπει να περιλαμβάνουν την κατεύθυνση, την τιμή εισόδου και ούτω καθεξής”.

και θα μας δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμος ο οδηγός και να βοήθησα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων η Forex είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version