Θέλετε να αγοράσετε το Gaimin Token αλλά δεν ξέρετε πως και από που;

Αναλυτικός οδηγός βήμα βήμα για το πως να το κάνετε.

Πάμε κατευθείαν στο άρθρο.

Τι είναι το Gaimin Token (GMRX)

Το GAIMIN (GMRX) είναι ένα κρυπτονόμισμα που βασίζεται σε blockchain και σχετίζεται με μια πλατφόρμα που απευθύνεται στους gamers. Η πλατφόρμα GAIMIN προσφέρει στους χρήστες διάφορους τρόπους για να κερδίσουν GMRX, όπως:

  • Κοινοποίηση της αδρανούς υπολογιστικής ισχύος της GPU τους: Η πλατφόρμα GAIMIN αξιοποιεί την αδρανή υπολογιστική ισχύ των GPUs των χρηστών για την εκτέλεση εργασιών AI και rendering. Ως αντάλλαγμα, οι χρήστες λαμβάνουν ανταμοιβές GMRX.
  • Παίζοντας παιχνίδια: Η GAIMIN συνεργάζεται με developers παιχνιδιών για να ενσωματώσει το GMRX σε παιχνίδια. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν GMRX παίζοντας αυτά τα παιχνίδια.
  • Συμμετοχή σε staking: Οι κάτοχοι GMRX μπορούν να κερδίσουν επιπλέον GMRX καθώς έχουν κάνει staking τα tokens τους.
  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε την επίσημη ιστοσελίδα της GAIMIN

Πως να το αγοράσεις

Για να το αγοράσετε το Gaimin Token θα πρέπει να βρείτε ένα ανταλλακτήριο που να έχει το συγκεκριμένο token.

Ωστόσο εμείς θα το αγοράσουμε από το ανταλλακτήριο Bybit.

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε μια εγγραφή στο ανταλλακτήριο Bybit με το email σας η με την επιλογή Google η Apple και να ολοκληρώσετε την πιστοποίηση KYC που δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά.

Αφού έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή σας θα πρέπει να στείλετε USDT στο ανταλλακτήριο η να αγοράσετε με κάρτα.

Πως να αγοράσετε USDT

Για να αγοράσετε USDT η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, θα πρεπει να πατησετε στην κατηγορια Buy Crypto.

Θα επιλέξετε το τοπικό σας νόμισμα και θα αγοράσετε το USDT με VISA η Mastercard.

Αγορά Gaimin

Μόλις θα έχετε αγοράσει τα USDT θα πάτε στην κατηγορία Trade / Spot Trading και στην αναζήτηση θα γράψετε το GMRX

Στην συνέχεια θα επιλέξετε την επιλογή Market θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε σε USDT να επενδύσετε και θα πατήσετε Buy GMRX.

Πρόβλεψη τιμής Gaimin Token (GMRX)

Το GMRX Token είναι πολύ ενδιαφέρον Project που θα πρέπει να το παρακολουθούμε στην λίστα μας.

Η τιμή που θα μπορούσε κάποιο να το αγοράσει με την μέθοδο DCA είναι στα επίπεδα $0.016856 και $0.015.

Ωστόσο αυτό που θέλω να δω είναι η τιμή να καταφέρει και να σπάσει τα επίπεδα $0.02 και να τα κάνει support στα μεγάλα time frame, από εκεί και πέρα θα έψαχνα τιμές στόχους πάνω από 0.04$.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων η Forex είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Δείτε: Nexo Wallet Οδηγός 2024: Πως να Κάνω Εγγραφή Βήμα Βήμα

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version