Θέλετε να μάθετε τα 4 κερδοφόρα altcoin που έχουν προοπτικές για το 2024;

Σήμερα σας έχω μια αρκετά δυνατή λίστα με ανερχόμενα Κρυπτονομίσματα που μπορείτε να δείτε.

Πάμε κατευθείαν στο άρθρο.

Το πρώτο κρυπτονομισμα που θα δούμε είναι το:

VIDT DAO (VIDT)

Το Token VIDT είναι ένα πολύ υποσχόμενο project και τους τελευταίους μήνες έχει δείξει μια μεγάλη άνοδο.

Προσωπικά το VIDT έχει σπάσει μια πολύ μεγάλη αντίσταση και αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο μα δείχνει ότι θέλει να πιάσει τον στόχο 0.10$

Τώρα να θέλετε να αγοράσετε token VIDT, μια ζώνη αγοράς είναι το 0.49$ και μια στο 0.0367$.

Μπορείτε να αγοράσετε το token VIDT DAO (VIDT) από το ανταλλακτήριο Binance.

AI (SleeplessAI_Lab)

Αυτό το token SleeplessAI από την ημέρα που μπέικε στην αγορά έχει ακολουθήσει μια όμορφη πορεία στην οποία μας δείχνει ότι θέλει να κινηθεί και άλλο πάνω.

Για εμένα προσκοπικά καλά επίπεδα για αγορά στο token SleeplessAI είναι το 1,55$ και ένα μακρινό επίπεδο για αγορά είναι στο 1,192$.

Μπορείτε να αγοράσετε το token AI (SleeplessAI) από το ανταλλακτήριο Binance.

ENQAI (enq_AI)

Τοποθετημένο σε σταθερό επίπεδο στήριξης, το tokne ENQAI φαίνεται να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για ανάπτυξη ωστόσο μιλάμε για ένα αρκετά νέο project που θέλει μεγάλη προσοχή.

LRC (loopringorg)

ΤΟ LRC Token έχει φτιάξει ένα πολύ όμορφο επίπεδο και φαίνεται ότι θέλει να ανέβει ακόμα περισσότερο με στόχο τα 1,16 και μετά τα 2,80$ +

Τώρα καλά επίπεδα αγοράς στο LRC είναι στα 0.31$.

Μπορείτε να αγοράσετε το token loopringorg (LRC) από το ανταλλακτήριο Binance.

ANKR (ankr)

Δείχνοντας σημάδια ετοιμότητας να ξεπεράσει το επίπεδο αντίστασης του ενός έτους, το ANKR είναι προετοιμασμένο για μια σημαντική ανοδική κίνηση ωστόσο τα επίπεδα αυτά αντίστασης ειναι πολύ μεγάλα.

Όπως βλέπετε και στο διάγραμμα τα επίπεδα αντίστασης στο 0.05$ είναι αρκετά δυνατά αλλα έτσι όπως συμπεριφέρεται είναι ένα επίπεδο αγοράς με στόχο τα 0.10$

Μπορείτε να αγοράσετε το token ankr(ANKR από το ανταλλακτήριο Binance.

Κατηγορίες Κρυπτονομισματων για παρακολούθηση

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν έχουμε δει πραγματικό altcoin season, με ένα τόσο υψηλό btc-d δεν μπορούμε να δούμε τεράστιες ανοδικές κινήσεις σε altcoin.

Ωστόσο μας έχει δοθεί η ευκαιρία να δούμε και να επενδύσουμε σε κατηγορίες όπως AI, Real World Assets (RWA), BRC20, Gaming, Memes, και Layer 1 και Layer 2.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων η Forex είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version