Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο CryptoGodJohn και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Σήμερα σας έχω αναλυτικό άρθρο.

Οπότε πάμε να δούμε ποιος είναι και το πως ξεκίνησε αν ασχολείται με τα Κρυπτονομίσματα

Ποιος είναι το CryptoGodJohn

Ο CryptoGodJohn, με όνομα χρήστη στο Twitter Johnny, είναι ένας δημοφιλής trader κρυπτονομισμάτων. Έχει γίνει γνωστός για τις επιτυχημένες προβλέψεις και τις κερδοφόρες επενδύσεις του.

Ο Johnny ξεκίνησε να βλέπει τα Κρυπτονομίσματα από το 2017 και να κάνει την πρώτη επιτυχημένη του επένδυση στο TRX. Μετά από μεγάλες ατυχίες κατάφερε να μείνει περίπου με 2000$.

Ωστόσο αξίζει να δείτε το podcast που τα λέει όλα αναλυτικά .

Στην συνέχεια εστίασε σε διάφορα Κρυπτονομίσματα και συγκεκριμένα στο ChainLink (Link) όπου το είχε ανεβάσει σε post στο Twitter, ότι θα είναι το νόμισμα που θα σας αλλάξει την ζωή και έτσι ακριβός έγινε.

Μετά από αρκετά χρόνια που τον παρακολουθώ στο Twitter αλλά και στην κλειστή του ομάδα το Waelth Group, θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους crypto trader σε spot και Future μαζί με τον Eliz.

Ο CryptoGodJohn έχει ένα αξιοσημείωτο ιστορικό ακριβών προβλέψεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι εγγυημένη. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι ρευστές και μπορούν να επηρεαστούν από διάφορους παράγοντες, καθιστώντας δύσκολη την πρόβλεψη με βεβαιότητα της μελλοντικής τους πορείας.

Μερικά από τα Crypto Project που είχε προβλέψει τα εξής: 0X0 Token, PAAL token, ATOR, Link, και άλλα πολλά Κρυπτονομίσματα που έκαναν πάνω από 2000%.

Τι κάνει ο CryptoGodJohn;

Ο CryptoGodJohn δημοσιεύει τακτικά tweets με τις προβλέψεις του για τις τιμές των κρυπτονομισμάτων. Οι προβλέψεις του βασίζονται σε τεχνική ανάλυση, η οποία είναι μια μεθοδολογία που χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα τιμών και όγκου συναλλαγών για να προβλέψει μελλοντικές τάσεις.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version