Αρκετός κόσμος με ρωτάει αν υπάρχει κάποια στρατηγική που μπορεί να ακολουθήσει στα meme coins για να κάνει μόνος του trading.

Οπότε σήμερα θα αναλύσουμε μια από τις ποιο εύκολες αλλά και με πολύ καλά αποτελέσματα στρατηγική για meme coins trading στο solana.

Αρχικά θα χρειαστούμε να έχουμε ένα Bot για να μπορούμε να αγοράσουμε αλλά και να πουλήσουμε τα token μας. Εμείς χρησιμοποιήσουμε το Trojan Bot που είναι ένα από τα καλύτερα bot για trading στα meme coins

Αναλυτικός οδηγός για το πως λειτουργεί το Trojan Bot

Πάμε να ξεκινήσουμε στο άρθρο και να δούμε τι κάνει ένας αρχάριος.

Πίνακας Περιεχομένων

Αρχάριος

Ένας αρχάριος που θα προσπαθήσει να αγοράσει και να κάνει trading meme coins συνηθώς το πρώτο που θα κάνουν είναι να αγοράζουν στην κορυφή και είτε να πουλάνε με μεγάλη χασούρα η απαλά να χάνουν όλα τους τα χρήματα.

Λάθος entry που κάνουν traders

Ωστόσο εσείς θα πρέπει να είστε περσότερο παρατηρητικοί αλλά και υπομονετικοί για να δείτε τι κάνει το 5% και κερδίζει χρήματα από τα meme coins

Η στρατηγική

Αυτό που πρέπει να κάνετε ειναι να πάτε στην αρχική σελίδα του dexscreener και να ψάχνετε tokens που έχουν ανεβει αρκετά και να βλέπετε που ήταν το σημαντικότερο επίπεδο που άντεξε η τιμή.

Τα trade αυτά θα τα ψάχνετε στα 15 λεπτα time frame και πάνω.

και αυτό που θα βάλετε είναι 2 limit DCA στο meme coin, όπως στο παράδειγμα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το 50% profit.

Στρατηγική trading meme coin

Αν για παράδειγμα ανοίξουν και τα 2 DCA, μόλις πιάσουμε το 50% κλείνουμε και τς δυο θέσεις που έχουμε ανοίξει .

Στο επόμενο παραδειγμα θα δείτε ένα token που έκανε rug.

Εμείς δεν θέλουμε ένα token meme coin που να έχει τόσο μεγάλα κόκκινα κεριά γιατί δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά .

Ωστόσο βλέπουμε ότι αν κάνατε την στρατηγική μπορεί να έφυγε εκτός ζώνης αλλά έδωσε profit.

Αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοια token που έχουν τόσο μεγάλη απότομη πτώση.

Επόμενο παράδειγμα βλέπουμε ότι το token δεν κράτησε στον πρώτο στόχο μας, και ο λόγος είναι αυτό το wick που κατέβηκε αρκετά οπότε το πάνω box ήταν άκυρο και δεν θα έπρεπε να το κοιτάμε για πιθανό entry .

Ωστόσο στην επόμενη θέση στόχου βλέπουμε ότι και τα 2 DCA limit έπιασαν το 50% με profit.

Αρκετά tokens στο 50% αρχίζουν και χάνουν δύναμη γιατί προσπαθούν να πάρουν τα profit, και το 90% απλά πάει στο μηδέν .

αλλά υπάρχει και ένα 10% που ανεβενει παρά πολύ .

Σε αυτή την στρατηγική εμείς ακολουθούμε το 50% profit και μετά ψάχνουμε άλλο token.

Πάμε να δούμε ένα ακόμα παράδειγμα

Παρατηρούμε οτι το Token στο νούμερο 1 έχει κάνει μια συσσώρευση τιμής και ξέρουμε ότι αν η τιμή πέσει οι πιθανοί αγοραστές θα βρεθούν ξανά στο επίπεδο αυτό, όπως και έγινε.

Εμείς από πριν είχαμε βάλει τα buy limit και μόλις άνοιξε το Trade μας θα πουλήσουμε στο 50%.

Προσοχή αν για παράδειγμα το Bot αργήσει να μας ανοίξει την θέση μας στο Trade αυτό που θα κάνουμε είναι όταν η τιμή στο Chart ακουμπήσει στο 50% που είχαμε βάλει από πριν θα το κλείσουμε με μικρότερο profit όπως δείχνω στο παράδειγμα ..

Τα αποτελέσματα που είχαμε με τα meme coins που αγοράσαμε με την στρατηγική αυτη.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Δείτε: Ανταλλακτήριο Bybit | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί | Future & Spot [2024]

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version