Θέλεις να το αγοράσεις το Fetch.ai token αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο και από που;

Σήμερα σου έχω έναν αναλυτικό οδηγό για το πως να να το αγοράσεις βήμα βήμα.

Πάμε κατευθείαν στον οδηγό.

Πως να αγοράσεις το Fetch.ai Token (FET)

Για να αγοράσεις το token Fet αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις ένα ασφαλείς και νόμιμο ανταλλακτήριο κρυπτονομισματων. Μετά από μεγάλη έρευνα το καλύτερο ανταλλακτήριο για να αγοράσεις το token FET είναι από την bybit.

Πως να κάνεις εγγραφή στην Bybit

Θα πρέπει να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Bybit και θα γράψεις το email και τον κωδικό που θέλεις και θα πατήσεις Get my welcome Gifts.

Στην συνέχεια θα περάσετε ένα γρήγορο KYC και αυτό ήταν.

Αγορά Fetch.ai Token Βήμα Βήμα

Μόλις μπεις στην αρχική σελίδα θα πατήσεις το Buy Crypto και θα βάλεις το τοπικό σου νόμισμα EUR, USD, και θα βρεις στην αναζήτηση το κρυπτονόμισμα FET.

Επιλέγεις την μέθοδο πληρωμής που σε βολεύει και αυτό ήταν.

θα πατήσεις το Buy With Eur και εύκολα και γρήγορα έχεις αγοράσει το κρυπτονόμισμα FET.

Πως να πουλήσεις το κρυπτονομισμα Fetch.ai (FET)

Για να πουλήσεις το κρυπτονομισμα Fet αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την επιλογή Sell να βάλεις στο Spend το FET και στο Receive το τοπικό σου νόμισμα.

Και θα πατήσεις το sell FET.

Τι είναι το Fetch.ai (FET)

Σύμφωνα με την kriptomat το Fetch.ai είναι ένα αποκεντρωμένο δίκτυο μηχανικής μάθησης ανοιχτής πρόσβασης που βασίζεται σε blockchain, το οποίο δημιουργήθηκε με την ιδέα να επιτρέψει την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Το δίκτυο συνδέει συσκευές και υπηρεσίες με το Διαδίκτυο αλλά διευκολύνει επίσης τη συμμετοχή των ανθρώπων.

Το Fetch.ai δημιουργεί εργαλεία και μια κατάλληλη υποδομή που μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη μιας αποκεντρωμένης ψηφιακής οικονομίας βασισμένης στην τεχνητή νοημοσύνη. Το δίκτυο συνδέει ανθρώπους, συσκευές και υπηρεσίες, επιτρέποντας την ανταλλαγή δεδομένων και τη συνεργασία. Η οικονομία Fetch.ai αποτελείται από προμηθευτές και καταναλωτές, ενώ η οικονομία περιστρέφεται γύρω από διαφορετικούς παράγοντες και οικοσυστήματα με διάφορους σκοπούς και περιπτώσεις χρήσης.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version