Καλησπέρα και καλωσορίσατε σε έναν ακόμα οδηγό στο bitsounisproject και σήμερα θα σας δείξω έναν τρόπο που μπορείτε να βγάζετε χρήματα από το σπίτι σας κάθε μήνα με την μέθοδο του Affiliate marketing πάνω στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Τι είναι το Affiliate Marketing

Το Affiliate marketing με απλά λόγια είναι μια μέθοδος που μπορούμε να βγάζουμε χρήματα κρατώντας ένα ποσοστό από το προϊόν η την υπηρεσία που προωθούμε. Τα ποσοστά που μπορούμε να έχουμε διαφέρουνε από εταιρεία σε εταιρεία ωστόσο στον σημερνό οδηγό θα δούμε τα καλύτερα ανταλλακτήρια.

Τι είναι το referral link στα ανταλλακτήρια.

Το referral link είναι ένας μοναδικός σύνδεσμος που μπορούμε να έχουμε και να γράφουμε φίλους οι πλάτες. Το συγκεκριμένο link έχει ένα cookie που διαρκεί για 30 ημέρες όπου αν στείλουμε σε κάποιον και κάνει εγγραφή μέσα από αυτό το link εμείς θα πάρουμε ένα ποσοστό από 15% ως 40% προμήθεια από τα fees που θα κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος χωρίς να χάσει κάτι τα χρήματα αυτά μα τα δίνει αυτόματα το ανταλλακτήριο (δηλαδή από αγοροπωλησίες κρυπτονομισμάτων η Future trading )και ο πελάτης η φίλος μας θα έχει έκπτωση στα fes του 10% με 20% μέσα στο ανταλλακτήριο για τις συναλλαγές του.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάζω κάθε μήνα.

Τα χρήματα που μπορεί να βγάλει κάποιος μέσα από αυτή την μέθοδο δεν έχει ταβάνι, σίγουρα στην αρχή τα χρήματα θα είναι μηδαμινά αλλά μην ξεχνάμε οτι είναι μια τεχνική που πρέπει να το δούμε σαν επιχείρηση και να το χτίσουμε σιγά σιγά.

Τα χρήματα τώρα με παράδειγμα που μπορεί να βγάλει κάποιος είναι ανάλογα ποιον θα γράψετε και πόσα άτομα. Όταν εκκίνησα να κάνω αυτή την στρατηγική τα έσοδα που είχα τον μήνα ήταν max 1$ με 2$ γιατί είχα γράψει μόνο φίλους και περίπου 5 άτομα, μετά από λίγο καιρό επειδή με ρωτούσαν συνέχεια πως να ανοίξει κάποιος λογαριασμό αποφάσισα να φτιάξω ένα site και να κάνω έναν οδηγό για το πως να κάνεις εγγραφή στην Binance εκεί μέσα σε πέντε με έξι μήνες είδα τα άτομα να ανέβουν πάρα πολύ και επίσης από τα 1$ με 2$ τον μήνα εκτοξεύτηκαν τα χρήματα στα 20$ με 40$ την ημέρα, είχε φθάσει σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο και τα συγκεκριμένα χρήματα τα είχα για να κάνω επενδύσεις κάθε μήνα στα κρυπτονομίσματα.

Σε ποια ανταλλακτήρια μπορώ να κάνω Affiliate Marketing

MEXC

Το πρώτο ανταλλακτήριο που μπορούμε να κάνουμε affiliate marketing είναι το mexc μπορείτε να κάνετε και εγγραφή από το referral link www.mexc.com/ η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει πάρα πολλά νομίσματα και αρκετά ανερχόμενα κρυπτονομίσματα που δεν υπάρχουν σε άλλο ανταλλακτήριο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αρκετά και θα ανέβει και άλλο και προωθώντας το refferal link μπορείτε να παίρνετε ένα 20% προμήθεια από τα fee . Τώρα αν έχετε κάποια σελίδα η ένα κανάλι στο youtube αφού κάνετε την εγγραφή σας στο ανταλλακτήριο μπορείτε να κάνετε και εξτρά αίτηση στο www.affiliates.mexc.com/ και γίνετε συνεργάτες με την πλατφόρμα όπου σας ξεκλειδώνει ένα +10% από το αν κάποιος από τους εγγραφόμενους γράψει κάποιον άλλον με την δικιά του referral θα παίρνετε εσείς ένα 10% από τα fee, + 45% στα fee σε spot, 45% σε ETF και 50% στο futures, αυτό μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα να μπορούμε να έχουμε πολύ καλά έσοδα με από το ανταλλακτήριο. Εγγραφή στο mexc από εδώ www.mexc.com/ .

Παράδειγμα πως λειτουργεί το referral link

Bybit

Το δεύτερο ανταλλακτήριο που μπορούμε να κάνουμε affiliate marketing είναι το Βybit μπορείτε να κάνετε και εγγραφή από το referral link εδώ www.bybit.com/ το ανταλλακτήριο έχει πάνω από 100 κρυπτονομίσματα που μπορεί κάποιος να αγοράσει σε spot η να κάνει future trading στην πλατφόρμα. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα επίσης έχει και αυτή ένα πολύ ωραίο affiliate marketing plan που αξίζει να το προωθήσουμε και να έχουμε πολύ καλά έσοδα. Πιο συγκεκριμένα αφού έχουμε κάνει εγγραφή στο ανταλλακτήριο μπορούμε να κάνουμε μια αίτηση εδώ www.bybit.com//affiliates και αν έχουμε κάποιο blog/website η Youtube θα μπορούμε να έχουμε 30% προμήθεια από τα fee που θα κάνει ο κόσμος και αν κάποιος από τους αναγραφόμενους γράψει κάποιον με την δικά του referral θα παίρνετε 10% από τα fee του.

Binance

Το τρίτο ανταλλακτήριο που μπορούμε να κάνουμε affiliate marketing είναι η binance που μπορείτε να κάνετε και εγγραφή από το referral link εδώ αν δεν έχετε λογαριασμό www.binance.com . Για το ανταλλακτήριο δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά είναι ένα απο τα πιο γνωστά ανταλλακτήρια στον κόσμο και επίσης και η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει ωραίο affiliate marketing plan, πιο συγκεκριμένα μας δίνει 20% από τα fee σε spot λογαριασμό kai 13% σε future trading, τώρα αν έχετε κάποιο website η κανάλι στο youtube μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ www.binance.com//affiliate και να ανέβουν τα συγκεκριμένα ποσοστά σε 41% σε spot και 30% σε future trading.

Διάφορα Ανταλλακτήρια

Delta Exchange https://www.delta.exchange?code=ACVOFC με 15% προμήθεια στα fee.

KuCoin: https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=21s34g1 με 30% προμήθεια στα fee.

FTX: https://ftx.com/#a=45705848 με 10% προμήθεια στα fee.

Πως να προωθήσετε τα link.

Για το πως να προωθήσετε τα referral link υπάρχουν πολύ τρόποι, 

Ο πρώτος τρόπος είναι απο τους πιο κλασικούς δηλαδή δημιουργήστε περιεχόμενο με οδηγούς η άρθρα σε ένα website και λύστε προβλήματα και απορίες που έχει ο κόσμος, έτσι ο άνθρωπος που διαβάζει το άρθρο και θα πάρει αξία μέσα από το περιεχόμενο και θα γραφτεί από το referral link.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να δημιουργήσετε ένα κανάλι στο youtube και να δείχνετε πράγματα που ο κόσμος έχει απορία η στα ελληνικά η ακόμα καλύτερα και στα αγγλικά.

Ο τρίτος τρόπος είναι να μπαίνετε σε διαφορά site όπως για παράδειγμα στο Medium και να γράφετε διαφορά άρθρα για το πως μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή και να βοηθήσετε κόσμο για να μην κάνουνε λάθος .

Αυτό ήταν το άρθρο ελπίζω να πήρατε αξία και ελπίζω μέσα από αυτό τν οδηγό να δημιουργήσετε μια επιχείρηση και να βγάζατε χρήματα κάθε μέρα μέσα από αυτό.

🚨 ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας. 🚨

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version