Οι ψυχολογία είναι από τους βασικότερους παράγοντες που μπορεί κάποιος άνθρωπος να αποτύχει στις επενδύσεις πάνω στα κρυπτονομισματα αλλά ακόμα και στην ζωή του..

Όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα για να μάθει παραπάνω πράγματα για τα κρυπτονομισματα, το πρώτο που θα με ρωτήσει είναι για παράδειγμα με 100€ πόσα θα βγάλω η ακόμα και αν βάλω 100€ μπορεί να τα χάσω? Αυτές είναι κάποιες σκέψεις φόβου και απελπισίας που κάποιος θέλει να πλουτίσει άμεσα και υπάρχει ένας μεγάλος φόβος το να μην χάσει τα χρήματα του.

Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα που ασχολούνται με τα κρυπτονομισματα και τις επενδύσεις δεν υπάρχει κανένα άτομο που θα το ρωτήσουμε και θα μας πει δεν έχασα καθόλου χρήματα. Σίγουρα θα μου πείτε υπάρχει και οι τύχη και μπορεί να βγάλανε γρήγορα χρήματα θα συμφωνήσω απλά έμαθα από ένα καταπληκτικό βιβλίο ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βαβυλώνας ότι αν η τύχη στο δώσει εύκολα ότι και να είναι αυτό τόσο γρήγορα θα στο πάρει.

Πως να μάθεις για τα Κρυπτονομίσματα

Όταν θέλουμε να ξεκινήσουμε να μάθουμε για τα κρυπτονομισματα το παρομοιάζω με το να μάθουμε ποδήλατο υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος που μας κρατάει ελαφρά και εξακολουθούμε από τον φόβο μας να πέφτουμε στην συνέχεια εξοικειώνομαστε με το ποδήλατο και κάνουμε σιγά σιγά μόνοι μας θα ξανά πέσουμε θα ξανά σηκωθούμε και στο τέλος το ποδήλατο θα είναι μια συνήθεια πολύ εύκολη.

Οπότε καταλάβουμε ότι ο φόβος το να χάσουμε χρήματα μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό στο να κάνουμε λάθος επιλογές η ακόμα χειρότερα να κλίνουμε η να πουλάμε νομίσματα μόνο και μόνο επειδή η αγορά έκανε 1% κάτω.

Στόχος και Κρυπτονομίσματα

Όταν ξεκινάμε και θέλουμε να μάθουμε για τα κρυπτονομισματα πρέπει να βάλουμε στόχους και να ρωτήσουμε το γιατι μας δηλαδή.

Γιατί θέλω να ξεκινήσω να κάνω επενδύσεις στα κρυπτονομισματα

Θα απαντήσετε για να βγάλω παραπάνω χρήματα, ωραία

Γιατί θέλω παραπάνω χρήματα

Γιατί αυτά που πληρώνουμε απο την δουλειά μου δεν είναι αρκετά για να κανω αυτό που θέλω.

Τι είναι αυτό που θέλεις?

οικονομικη ανεξαρτησία

Και πάει και άλλο μέχρι να πάτε πολύ βαθιά και να δείτε το γιατι σας και στο τέλος θα δείτε το τι θέλετε πραγματικά.

Η προσκοπική μου εμπειρία

Ήταν ένα θέμα που με προβληματίζει και ακόμα για πέφτουμε στην παγίδα που μάθαμε όλοι ότι το να αποκτήσουμε κάτι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, κάνουμε μεγάλο λάθος πρέπει να δουλέψουμε έξυπνα.

Ελπίζω να βοήθησα και να βρήκατε χρήσιμο το άρθρο αυτό.. περιμένω να μου πείτε απορίες και σκέψεις στα σχόλια από κάτω.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version