Ψάχνεις να κάνεις αγορά Bitcoin εύκολα και γρήγορα αλλά δυσκολεύεσαι;

Είσαι στο σωστό άρθρο, θα σου δείξω βήμα βήμα εύκολα και γρήγορα πως να αγοραίες Bitcoin.

Πάμε στο άρθρο.

Τι είναι το Bitcoin;

Το Bitcoin είναι ένα διαδικτυακό οικονομικό δίκτυο, που χρησιμοποιείται για αγορές μεταξύ των χρηστών του. Μοιάζει πολύ με τα μέχρι σήμερα «συμβατικά» δίκτυα πληρωμής, όπως οι πιστωτικές κάρτες ή το Paypal.

Όμως το Bitcoin διαφέρει από αυτά και άλλες μεθόδους πληρωμής για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: Πρώτον, είναι αποκεντρωμένο. Τα δίκτυα των πιστωτικών καρτών Visa και το Paypal ανήκουν σε κερδοσκοπικές εταιρείες, και η διαχείρισή τους γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει όφελος στους μετόχους.

Το δίκτυο Bitcoin δεν ανήκει σε κανέναν και δεν ελέγχεται από κανέναν. Έχει δομή peer-to-peer, με εκατοντάδες υπολογιστές να συνεργάζονται για να επεξεργαστούν τις συναλλαγές σε Bitcoin. Η αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική του σημαίνει ότι είναι το πρώτο εντελώς ανοικτό χρηματοπιστωτικό δίκτυο του κόσμου.

Τι Είναι το Bitcoin με Απλά Λόγια

Πως να αγοράσω Bitcoin;

Μια συνηθισμένη ερώτηση που βλέπω συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αρχάριους που θέλουν να ασχοληθούν με τα Κρυπτονομίσματα είναι “Από πού μπορώ να αγοράσω Bitcoin;

Για να αγοράσετε Bitcoin, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Εμείς θα το αγοράσουμε από το Ανταλλακτήριο Bybit.

Στη συνέχεια θα σας βγάλει στην σελίδα για να κάνετε εγγραφή, θα γράψετε το email σας και κωδικό και θα πατήσετε Get My Welcome Gifts και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα.

Θα πρέπει να είστε στην αρχική σελίδα της bybit και θα πατήσετε την επιλογή Trade και μετά το Spot Trading.

Στη συνέχεια θα γράψετε στην αναζήτηση BTC και θα σας βγάλει το BTC/USDT και θα πατήσετε πάνω σε αυτό για να σας βγάλει το διάγραμμα του BTC.

Μόλις πατήσετε το BTC/USDT θα σας βγάλει στο διάγραμμά του BTCκαι στα δεξιά θα πατήσετε την επιλογή Buy μετά την κατηγορία market και τέλος θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα και πατάτε το κουμπί Buy BTC.

Bitcoin (BTC) Προβλέψεις 2023 -2024

Η πρόβλεψη και ο στόχο που έχω για το Bitcoin είναι να μπορέσουμε να σπάσουμε το επίπεδο αντίστασης που έχουμε στα 38.000$ και να φτάσουμε μέχρι τα 48.000$, από εκεί και πέρα απλά θα ήθελα να μένουμε μέσα στο εύρος 25.000$ και 30.500$ .

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version