Σήμερα θα δούμε ένα αρκετά υποσχόμενο token που βασίζετε στην αποφυλάκιση του ross ulbricht

Πάμε αμέσως στο άρθρο.

Τι είναι;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι το μόνο έργο κρυπτογράφησης 100% αφιερωμένο στην απελευθέρωση του Ross Ulbricht!. Το FREE ROSS NOW είναι μια κοινότητα με γνώμονα την αιτία, αφιερωμένη σε μια απλή αποστολή: To #FREEROSS (Ross Ulbricht.) Η δουλειά μας επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο διακριτικό Solana, τις συλλογές μας NFT και τη συνεργασία με άλλα έργα, εντός και εκτός αλυσίδας αλυσίδα, στο ψηφιακό και στο φυσικό.

Ο στόχος μας να αυξήσουμε την ένταση σχετικά με τον Ross και την υπόθεσή του σε αυτές τις προεδρικές εκλογές φαίνεται να λειτουργεί θαυμάσια! Το #SummerOfRoss έρχεται και θα δείξουμε στον κόσμο πόσο πολύ #SolanaLovesRoss.

Πως να το αγοράσετε

Για να αγοράσετε το Token Free Ross Now μπορείτε να το αγοράσετε από το jup η το Photon SOL

Πάμε να δούμε από το jup βήμα βήμα.

Το πρώτο βήμα είναι κατευθείαν από το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο Jup που είναι ένα από τα καλύτερα για αγορά token που είναι στο δίκτυο Solana.

Ωστόσο αυτό που θα χρειαστούμε τώρα είναι να έχετε ένα πορτοφόλι Phantom και να έχετε στείλει στο πορτοφόλι Solana Coin.

Θα βάλετε τα SOL που θέλετε να επενδύσετε και αντίστοιχα θα σας εμφανίσει τα Token που θα πάρετε.

θα πατήσετε Swap και αυτό ήταν.

Πρόβλεψη τιμής

Το Token FRN είναι ένα αρκετά νέο token τα επίπεδα που θα ήθελα να δω για αγορά είναι στο $0.000712251924197.

Προσωπικά περιμένω αρκετά από αυτό το token γιατί αν όντος αποφυλακιστεί ο Ross αυτό το token θεωρώ θα τρέξει πολύ.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Δείτε: Ανταλλακτήριο Bybit | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί | Future & Spot [2024]

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version