Αρκετός κόσμος ψάχνει να αγοράσει μια πολύ καλή θήκη για το iPhone και πληρώνει αρκετά χρήματα και πολλές φορές οι θήκες που θα αγοράσουν είναι για τα σκουπίδια.

Εδώ έρχεται το Temu και μας προσφέρει πανέμορφες αλλά και ποιοτικές θήκες για το κινητό μας.

Πάμε να σας δείξω.

Εγγραφή Temu

Για να κάνετε εγγραφή στο Temu είναι πάρα πολύ απλό θα πατήσετε το link εδω https://www.temu.com/ και τα σας βγάλει στην αρχική ιστοσελίδα και θα πρέπει να σαρώσετε ένα qr για να κατεβάσετε την εφαρμογή για android η iOS και με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε, δωρεάν κουπόνια και αν βάλετε τον κωδικό: aps10408 στην μπάρα αναζήτησης θα έχετε 30% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Πάμε να δούμε την πρώτη καλύτερη θήκη για το κινητό μας.

Πρώτη θήκη για Iphone

Το όνομα για να το βρείτε αυτή την θήκη είναι ” Αντικραδασμική Σκληρή Θήκη Τηλεφώνου Με Μεταλλική Βάση Και Υποδοχή Κάρτας Για IPhone 15 Pro Max 14 Pro Max 13 Pro Max  “

Και αποτελείται από πολύ δυνατό πλαστικό, με μεταλλική βάση και υποδοχή κάρτας + προστατευτικό πορτάκι για την κάμερα.

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

Δεύτερη θήκη για Iphone

Το όνομα για να το βρείτε αυτή την θήκη είναι: Θήκη iPhone 13 14 15 Plus Pro Max με περιστρεφόμενο δαχτυλίδι 360°, ματ φινίρισμα, υβριδική προστασία από κραδασμούς στρατιωτικής ποιότητας TPU+PC

Η θήκη αποτελείται επίσης από πολύ ανθεκτικό πλαστικό στρατιωτικού τύπου, δαχτυλίδι για να κάθετε το κινητό στο τραπέζι, μαγνήτης στο πίσω μέρος και υποδοχή για δυο κάρτες. Αγορά από εδώ

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

Τρίτη θήκη για Iphone

Το όνομα για να το βρείτε αυτή την θήκη είναι: Αντικραδασμική θήκη τηλεφώνου 2 σε 1 με ενσωματωμένη φορητή βάση στήριξης για iPhone 13 Pro Max, 13 Pro, 13 Mini και άλλα!

Μια θήκη που την χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος την έχω αγοράσει και σε xiaomi κινητό αλλά και σε Iphone.

θήκη με διάφορα χρώματα όπως: Πορτοκάλι, Ροζ Χρώμα, Πράσινος, άσπρο, Μαύρο μωβ, Μπλε, κόκκινο.

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

iPhone 13 Pro Max, 13 Pro, 13, 13 Mini, 15 Pro Max, 14 Pro Max, 12 Pro Max, 11 Pro Max

Τέταρτη θήκη για Iphone

Το όνομα για να το βρείτε αυτή την θήκη είναι: Αδιάβροχη Θήκη Κινητού Σειράς Rugged Dot για – Ανθεκτικό TPU, Συμβατή με Ασύρματη Φόρτιση, Ανθεκτική στους Κραδασμούς & Πλήρης Σφράγιση IP68 Πιστοποιημένη.

Χρώματα : Μαύρο.

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

iPhone 13 Pro Max, 13 Pro, 13, 13 Mini, 15 Pro Max, 14 Pro Max, 12 Pro Max, 11 Pro Max

Πέμπτη θήκη για Iphone

Το όνομα για να βρείτε αυτή την θήκη θα πατήσετε το link και θα γράψετε στην μπάρα αναζήτησης του Temu: Vintage Εμπνευσμένη Βαριά Μεταλλική Θήκη 3-σε-1 Ανθεκτική στα Κραδασμούς με Ενσωματωμένο Προστατευτικό Γυαλί Οθόνης & Υποστήριξη Ασύρματης Φόρτισης για iPhone

Χρώματα : Μαύρο, Κόκκινο, Ανοιχτο Γκρι.

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

Έκτη θήκη για Iphone

Το όνομα για να βρείτε αυτή την θήκη θα πατήσετε το link και θα γράψετε στην μπάρα αναζήτησης του Temu: 2 σε 1 Ανθεκτική Διαφανής Αντικραδασμική Θήκη για iPhone 15 Pro Max/14 Plus/13 Mini/12/11 Σκληρή Πίσω Πλευρά PC HD PET Φιλμ Ενσωματωμένο Προστατευτικό Οθόνης Εμπρός 360 Μοίρες Διπλής Όψης Πλήρης Κάλυψη

Χρώματα : Μαύρο,

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

Έβδομη θήκη για Iphone

Το όνομα για να βρείτε αυτή την θήκη θα πατήσετε το link και θα γράψετε στην μπάρα αναζήτησης του Temu: Θήκη προστασίας για κινητό τηλέφωνο ανθεκτική στους κραδασμούς [Στρατιωτικής Κλάσης Προστασία Πτώσης 10FT] Ανθεκτική πλήρους σώματος με σκληρό κάλυμμα πίσω.

Χρώματα Πορτοκάλι, Μπλε του ουρανού, Μαύρο,

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

Όγδοη θήκη για Iphone

Θήκη Για IPhone 15 14 13 12 11 Pro Max Plus Σφαιρική Θήκη Σιλικόνης Πλήρης Κάλυψη.

Το όνομα για να βρείτε αυτή την θήκη θα πατήσετε το link και θα γράψετε στην μπάρα αναζήτησης του Temu.

Χρώματα Μαύρο, Μωβ, Rose Golden

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

Ένατη θήκη για Iphone

iPhone 15/13/12 Pro Max Plus Μαλακό Μαγνητικό Αντικραδασμικό Προστατευτικό Κάλυμμα με Αερόσακο – Συμβατό με Ασύρματη Φόρτιση.

Το όνομα για να βρείτε αυτή την θήκη θα πατήσετε το link και θα γράψετε στην μπάρα αναζήτησης του Temu.

Χρώματα, άσπρο, Μαύρο, Μπλε, γκρί

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

Δέκατη θήκη για Iphone

Το όνομα για να βρείτε αυτή την θήκη θα πατήσετε το link και θα γράψετε στην μπάρα αναζήτησης του Temu. :

Προστατευτική θήκη τηλεφώνου βαρέως τύπου, Προστασία στρατιωτικού επιπέδου Αντικραδασμικό/στιβαρό κάλυμμα για Apple IPhone 11

Χρώματα Μαύρο

Η θήκη υπάρχει για αυτά τα μοντέλα.

iPhone 11

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version