Ο περισσότερος κόσμος του φαίνεται πολύ παράξενο οτι υπάρχουν άτομα και εταιρίες που αγοράζουν για πάρα πολλά χρήματα ψηφιακή Γη, σε μελλοντικό άρθρο θα δούμε γιατί κάποιος να αγοράσει ψηφιακή γη . Σήμερα λοιπόν θα δούμε Τα 4 πιο ακριβά ψηφιακά οικόπεδα που πουλήθηκαν.

The sandbox

Το πρώτο ψηφιακό οικόπεδο που θα δούμε ειναι μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη αγορά ψηφιακής γης που έχει γίνει ποτέ και είναι στο sandbox. Η Republic Realm η οποια επενδύει και αναπτύσσει εικονικά ακίνητα και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αγόρασε τη γη από την Atari SA πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη πώληση ακινήτων metaverse που έχει γίνει μέχρι σήμερα που κόστισε 2,3 εκατομμύρια δολάρια.

Decentraland

Το δεύτερο ψηφιακό οικόπεδο που θα δούμε είναι το Fashion Street Estate που πουλήθηκε για 618.000 MANA  (ΜΑΝΑ είναι το token του project Decentraland ) δηλαδή για 2.420.000$ για την εταιρεία Token.com. Η εταιρεία αγόρασε 116 αγροτεμάχια περίπου 6090 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Fashion Street Estate του ψηφιακού κόσμου.

Axie Infinity

Πολλοί θα έχετε ακούσει για το Axie Infinity ένα παιχνίδι που σε πληρώνει για να παίζεις αγοράζοντας τα axie nfts. Ωστόσο η πλατφόρμα προφέρει και ψηφιακή γη οπου στις αργές του παιχνιδιού η τιμή του ήταν κάτω από 100$ και πρόσφατα ένα από τα χιλιάδες οικόπεδα πουλήθηκε για 500 WETH δηλαδή πουλήθηκε για 2.330.00$ .

NFT Worlds

Αρκετός κόσμος γνωρίζει το minecraft αλλά δεν γνωρίζει οτι ένα από τα πολλά υποσχόμενο project το NFT Word έκανε τα οικόπεδα σε έναν server ψηφιακά τα συγκεκριμένα οικόπεδα είχαν αξία 200$ και με την ραγδαία ανάπτυξη που έχει πάρει τώρα το καθένα πωλείται για 9 ETH δηλαδή 30.000$.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version