Τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα θα διαθέτουν το μοντέλο Huracán STO της εμβληματικής μάρκας πολυτελών σπορ αυτοκινήτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά σπανιότητας.

Η αγορά ( NFT ) VeVe συνεργάζεται με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Automobili Lamborghini για να κυκλοφορήσει ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα των εμβληματικών σπορ αυτοκινήτων της, δήλωσαν οι εταιρείες την Τετάρτη.

Τα NFT, τα οποία πρόκειται να εισαχθούν στη λίστα VeVe στις 19 Φεβρουαρίου, θα διαθέτουν το μοντέλο Huracán STO με μια σειρά από σπάνια χαρακτηριστικά. Μόλις αγοραστούν, οι συλλέκτες μπορούν να επιδείξουν τα NFT τους στους εικονικούς εκθεσιακούς χώρους της εφαρμογής, να μοιραστούν τις ροές κοινωνικής δικτύωσης VeVe και να χρησιμοποιήσουν την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) για να δουν και να «οδηγήσουν» το αυτοκίνητό τους σε δρόμους στον πραγματικό κόσμο.

Ο συνιδρυτής του VeVe, Dan Crothers, δήλωσε στο CoinDesk ότι είναι ενθουσιασμένος που θα δώσει στους θαυμαστές της Lamborghini έναν νέο τρόπο να γνωρίσουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο και ελπίζει ότι η συλλογή θα βοηθήσει τους φανατικούς των σπορ αυτοκινήτων στο Web3.

«Η κατοχή, ή ακόμα και η απλή οδήγηση, μιας Lamborghini είναι όνειρο πολλών», δήλωσε ο Crothers στο CoinDesk. «Το υπέροχο πράγμα με την κοινότητα των παθιασμένων συλλεκτών μας είναι ότι τους αρέσει απλώς να συλλέγουν, αλλά ελπίζουμε επίσης ότι αυτό θα εμπνεύσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων να μεταβούν και στον κόσμο των ψηφιακών συλλεκτικών ειδών».

Η Lamborghini έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν NFT “Epic Road Trip” και η εταιρεία δεν είναι η μόνη εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων που μπαίνει στο Web3. Τον περασμένο μήνα, η Porsche κυκλοφόρησε μια σειρά NFTs με τη ναυαρχίδα της, το μοντέλο 911, η οποία προσέκρουσε σε εμπόδια στο δρόμο και δέχτηκε πληθώρα επικρίσεων από τους δημιουργούς για τη φαινομενικά “βιαστική” στρατηγική Web3 της μάρκας. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία άκουσε τα σχόλια της κοινότητας και κάλυψε το mint της ως απάντηση. Πέρυσι, η McClaren και η Alfa Romeo έκαναν επίσης τις πρώτες τους περιστροφές με NFT.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article:

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version