Τι είναι το BONK;

Το BONK είναι ένα meme coin που βασίζεται στο δίκτυο του Solana. Η περσόνα του κρυπτονομίσματος είναι ένα σκυλί Shiba Inu, εμπνευσμένο από ένα δημοφιλές meme coin που ονομάζεται Dogecoin (DOGE).

Στην τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2023, το BONK αυξήθηκε πάνω από 100% αφού το token μπέικε στο Coinbase – που είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ με όγκο συναλλαγών.

Τι είναι τα meme coin

Τα memecoin είναι Κρυπτονομίσματα που εμπνέεται από τα διαδικτυακά meme, τα αστεία και τη σάτιρα. Τα memecoins δεν σχεδιάζονται με μια συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης, ωστόσο, καθώς η κοινότητα memecoin και η δημοτικότητα μεγαλώνει, το έργο μπορεί να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα γύρω από το crypto meme .

Το κρυπτονόμισμα BONK υπάρχει στο blockchain Solana, το οποίο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα blockchains (L1) στον κόσμο. Σύμφωνα με το white paper του BONK, το έργο στοχεύει να είναι ένα «κοινόσιμο νόμισμα Solana» που θα χρησιμοποιηθεί σε πολλές αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps).

Tokenomics BONK

Το Tokenomics αναφέρεται στη μελέτη της προσφοράς, της διανομής και της ζήτησης ενός κρυπτονομίσματος.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικές σημαντικές πληροφορίες που οι επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν BONK θα βρουν χρήσιμες.

Το BONK ήταν το τρίτο μεγαλύτερο meme coin με βάση την αξία της αγοράς, μετά το DOGE και το Shiba Inu (SHIB), στα μέσα Δεκεμβρίου 2023 και ηταν το 43ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με βάση την αξία της αγοράς στα μέσα Δεκεμβρίου 2023.

Το BONK είναι ένας από τους μεγαλύτερους νικητές στην κατηγόρια meme με (αύξηση 10.000%) το 2023 μεταξύ των κορυφαίων 100 κρυπτονομισμάτων σε ετήσια βάση βάσει των μέσων Δεκεμβρίου 2023.

Το BONK έχει μέγιστη προσφορά 100 τρισεκατομμυρίων κερμάτων.

60 τρισεκατομμύρια tokens BONK ήταν σε κυκλοφορία στα μέσα Δεκεμβρίου 2023.

Η διεύθυνση συμβάσεων Solana του BONK είναι DezXAZ8z7PnrnRJjz3wXBoRgixCa6xjnB7YaB1pPB263

Πως να αγοράσω Bonk βήμα βήμα

Για να αγοράσετε το Bonk, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το BONK/usdt . Εμείς θα το αγοράσουμε από το Ανταλλακτήριο Bybit.

Στη συνέχεια θα σας βγάλει στην σελίδα για να κάνετε εγγραφή, θα γράψετε το email σας και κωδικό και θα πατήσετε Get My Welcome Gifts και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα.

Αφού έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας και ολοκληρώσετε την πιστοποίηση θα πρέπει να κάνετε κατάθεση χρήματα για να κάνετε τα Euro σε Usdt . Οδηγός εδώ:

 Πως να Αγοράσω το Tether (USDT) Βήμα Βήμα

Ωστόσο μετά Θα πρέπει να είστε στην αρχική σελίδα και θα πατήσετε το Trade και μετά το Spot Trading

Στη συνέχεια θα γράψετε στην αναζήτηση BONK και θα σας βγάλει το BONK/USDT και θα πατήσετε πάνω σε αυτό για να σας βγάλει το διάγραμμα του BONK.

Μόλις πατήσετε το BONK/USDT θα σας βγάλει στο διάγραμμά του BONK και στα δεξιά θα πατήσετε την επιλογή Buy μετά την κατηγορία market και τέλος θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα και πατάτε το κουμπί Buy BONK.

Bonk Προβλέψεις για το 2024 – 2025

Το Bonk είναι ένα κρυπτονομισμα που έχει κάνει μια εκπληκτική άνοδο 16.000% και πάνω, σε αυτή την περίπτωση τώρα δεν θα έψαχνα να βρω κάποιο σημείο αγοράς γιατί έχει ανέβει υπερβολικά παρά πολύ . Ωστόσο αν ήθελα να πάρω DCA στο bonk θα έβαζα δυο limit το στο $0.0000132485 και το το limit ξανά στο $0.0000047675.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version