Το Shrapnel: Ένα καινοτόμο FPS που συνδυάζει το gaming με τη δημιουργικότητα και την ιδιοκτησία

Το Shrapnel είναι ένα πρώτου προσώπου βολετικό παιχνίδι (FPS) που αναπτύσσεται από την Neon Machine, μια ομάδα βραβευμένων με BAFTA και Emmy δημιουργών. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο να είναι ένα ανοιχτό περιβάλλον όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να μοιράζονται περιεχόμενο, όπως όπλα, δέρματα και χάρτες. Το Shrapnel χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα βασισμένο σε blockchain που επιτρέπει στους παίκτες να κατέχουν και να εμπορεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι

Το Shrapnel είναι ένα παιχνίδι εξόρυξης, όπου οι παίκτες πρέπει να βρουν και να εκμεταλλευτούν πολύτιμους πόρους από έναν άγνωστο πλανήτη. Το παιχνίδι διαθέτει μια ποικιλία από όπλα, δέρματα και χάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους παίκτες στην προσπάθειά τους.

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να είναι ανταγωνιστικό και απαιτητικό. Οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους και τη στρατηγική τους για να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και να πετύχουν την επιτυχία.

Η δημιουργικότητα

Το Shrapnel δίνει έμφαση στην δημιουργικότητα. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από εργαλεία και πόρους για να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο για το παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει όπλα, δέρματα, χάρτες και ακόμα και τα δικά τους Callsigns, τα οποία είναι τα μοναδικά ονόματα και τα σύμβολα που εμφανίζονται πάνω από τα κεφάλια των παικτών.

Το περιεχόμενο που δημιουργούν οι παίκτες μπορεί να μοιραστεί με άλλους παίκτες μέσω του Marketplace του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν περιεχόμενο μεταξύ τους, επιτρέποντας τους να δημιουργήσουν μια κοινότητα που βασίζεται στην ανταλλαγή και τη συνεργασία.

Η ιδιοκτησία

Το Shrapnel χρησιμοποιεί ένα σύστημα βασισμένο σε blockchain για να επιτρέπει στους παίκτες να κατέχουν και να εμπορεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν πραγματικό έλεγχο στα όπλα, τα δέρματα και τα άλλα αντικείμενα που έχουν αποκτήσει.

Το σύστημα ιδιοκτησίας του παιχνιδιού επιτρέπει στους παίκτες να κερδίσουν χρήματα από το περιεχόμενο που δημιουργούν. Για παράδειγμα, ένας παίκτης που δημιουργεί ένα δημοφιλές Callsign μπορεί να πουλήσει αντίγραφα του Callsign σε άλλους παίκτες.

Το μέλλον

Το Shrapnel βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά έχει ήδη συγκεντρώσει ένα μεγάλο ενδιαφέρον από την κοινότητα των gamers. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024.

Το Shrapnel έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε τα βιντεοπαιχνίδια. Το παιχνίδι συνδυάζει τη δημιουργικότητα, την ιδιοκτησία και την ανταγωνιστικότητα σε ένα νέο και συναρπαστικό τρόπο.

Πώς το Shrapnel αλλάζει τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών

Το Shrapnel έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών με διάφορους τρόπους.

  • Προωθεί τη δημιουργικότητα: Το Shrapnel δίνει στους παίκτες τα εργαλεία και την ελευθερία να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο για το παιχνίδι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα γενιά παιχνιδιών που είναι πιο μοναδικά και ενδιαφέροντα.
  • Ενισχύει την ιδιοκτησία: Το Shrapnel δίνει στους παίκτες πραγματικό έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία του παιχνιδιού τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο δίκαιη και ανταγωνιστική αγορά βιντεοπαιχνιδιών.
  • Προσφέρει νέα εμπειρίες: Το Shrapnel είναι ένα νέο και καινοτόμο παιχνίδι που προσφέρει μια νέα εμπειρία παιχνιδιού. Αυτό μπορεί να προσελκύσει νέους παίκτες στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών.

Είναι ακόμα νωρίς για να πούμε πώς θα επηρεάσει το Shrapnel τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της επόμενης δεκαετίας.

Πως να αγοράσω το Shrapnel Token

Για να αγοράσετε το Shrapnel , θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το SHRAP/usdt . Εμείς θα το αγοράσουμε από το Ανταλλακτήριο Bybit.

Στη συνέχεια θα σας βγάλει στην σελίδα για να κάνετε εγγραφή, θα γράψετε το email σας και κωδικό και θα πατήσετε Get My Welcome Gifts και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα.

Ανταλλακτήριο Bybit | Οδηγός Εγγραφής & Πως Λειτουργεί

Αφού έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας και ολοκληρώσετε την πιστοποίηση θα πρέπει να κάνετε κατάθεση χρήματα για να κάνετε τα Euro σε Usdt . Οδηγός εδώ: Πως να Αγοράσω το Tether (USDT) Βήμα Βήμα

Ωστόσο μετά Θα πρέπει να είστε στην αρχική σελίδα και θα πατήσετε το Trade και μετά το Spot Trading

Στη συνέχεια θα γράψετε στην αναζήτηση SHRAP και θα σας βγάλει το SHRAP/USDT και θα πατήσετε πάνω σε αυτό για να σας βγάλει το διάγραμμα του SHRAP.

Μόλις πατήσετε το SHRAP/USDT θα σας βγάλει στο διάγραμμά του SHRAP και στα δεξιά θα πατήσετε την επιλογή Buy μετά την κατηγορία market και τέλος θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα και πατάτε το κουμπί Buy SHRAP.

Shrapnel Token Προβλέψεις

Το Shrapnel Token είναι ένα αρκετά νέο token που δεν έχουμε μεγάλη πληροφορία για να μπορέσουμε να κάνουμε μεγαλύτερη ανάλυση, ωστόσο έχει κρατήσει μια ανοδική κίνηση και δείχνει αρκετά δυνατό , μελλοντικά αν πάνε τα πράγματα όπως πρέπει περιμένω πολλά από αυτό το νόμισμα. Τώρα η θέση που θα ήθελα να αγοράσω και να κάνω DCA είναι στο 0,15$ και 0.10$.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version