Το Shiba Inu (SHIB) είναι ένα κρυπτονόμισμα meme με θέμα τους σκύλους που πήρε το όνομά του από μία ιαπωνική ράτσα σκύλων. Δημιουργήθηκε το 2020 από έναν ανώνυμο προγραμματιστή με το όνομα Ryoshi, ο οποίος σχεδίασε το SHIB ως εναλλακτική λύση στο Dogecoin (DOGE) στο blockchain του Ethereum.

Το SHIB είναι ένα token ERC-20 με ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο που ονομάζεται ShibaSwap. Ο οδικός χάρτης και το οικοσύστημα του SHIB διαθέτουν, επίσης, ένα εκκολαπτήριο τέχνης NFT που ονομάζεται Shiba Artist Incubator, 10.000 NFT “Shiboshi” και ένα παιχνίδι NFT, το Shiboshi Game.

Το Shiba Inu είχε αρχικό συνολικό δημόσια διαθέσιμο όγκο 1 τετράκις εκατομμύριο token. Ο Ryoshi κλείδωσε το 50% των token στο Uniswap για να δημιουργήσει ρευστότητα και έστειλε το υπόλοιπο 50% στο πορτοφόλι του συνιδρυτή του Ethereum, Vitalik Buterin. Ωστόσο, ο Vitalik αποφάσισε να αναλώσει το 90% των νομισμάτων και να δωρίσει το υπόλοιπο 10% σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πως να αγοράσω το Shiba inu;

Μια συνηθισμένη ερώτηση που βλέπω συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αρχάριους που θέλουν να ασχοληθούν με τα Κρυπτονομίσματα είναι “Πού μπορώ να αγοράσω το Shiba inu;

Για να αγοράσετε το Shiba inu , θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το SHIB. Εμείς θα το αγοράσουμε από το Ανταλλακτήριο Bybit.

Στη συνέχεια θα σας βγάλει στην σελίδα για να κάνετε εγγραφή, θα γράψετε το email σας και κωδικό και θα πατήσετε Get My Welcome Gifts και θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα.

Θα πρέπει να είστε στην αρχική σελίδα της bybit και θα πατήσετε την επιλογή Trade και μετά το Spot Trading.

Στη συνέχεια θα γράψετε στην αναζήτηση SHIB και θα σας βγάλει το SHIB/USDT και θα πατήσετε πάνω σε αυτό για να σας βγάλει το διάγραμμα του SHIB.

Μόλις πατήσετε το SHIB/USDT θα σας βγάλει στο διάγραμμά του SHIB και στα δεξιά θα πατήσετε την επιλογή Buy μετά την κατηγορία market και τέλος θα βάλετε τα χρήματα που θέλετε να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα και πατάτε το κουμπί Buy SHIB.

Shiba Inu (SHIB) Προβλέψεις 2023 -2024

Το πλάνο που θα ήθελα να δω στο Shiba Inu είναι μα φυσικά κάποιο trend στην αγορά με σκύλο νομίσματα , αυτό θα βοηθούσε πολύ το νόμισμα από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο όμορφο μοτίβο, για αυτό και θα έκανα μονο dca στο επίπεδο 0.000006563$

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version