Ο πρώτος λόγος για να φτιάξετε ένα eshop ειναι ότι το κόστος είναι πολύ μικρότερο από το να φτιάξετε ένα κατάστημα λιανικής, το eshop δεν σας περιορίζει καθόλου και μπορείτε να διαχειριστείτε όλο το ηλεκτρικό σας κατάστημα από το κινητό ή το laptop σας.

Ο δεύτερος λόγος είναι πολύ σημαντικός γιατί σας δίνει την δυνατότητα ένα ηλεκτρικό καταστήματα να μπορείτε να σας αναζητήσει κάποιος πελάτης από οποιαδήποτε περιοχή, πόλη, χώρα τεράστιο πλεονέκτημα. Ένα κατάστημα λιανικής μας περιορίζει γιατί ψάχνουμε πελάτες από την περιοχή μας η από της γύρο περιοχές.

Ο τρίτος λόγος είναι η διαφήμιση για το eshop μας, μπορούμε να κάνουμε πληρωμένη στοχευμένη διαφήμιση στα social με πολύ καλά αποτελέσματα και να ξέρουμε πόσο μας κόστισε αυτός ο πελάτης, ωστόσο μπορούμε να πουλάμε τα προϊόντα μας μέσα σε μεγάλες πλατφόρμες όπως Skrouz η best price

ο τέταρτος λόγος είναι ότι μπορείτε να είστε «ανοιχτά» 24/7! Οι πελάτες σας μπορούν να αγοράσουν ότι χρειάζονται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, Σαββατοκύριακα, αργίες, χωρίς εσείς να επιβαρύνεστε επιπλέον έξοδα λειτουργίας

Ο πέμπτος λόγος είναι ότι ο κόσμος έχει ξεκινήσει και αγαπά το ηλεκτρικό εμπόριο και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο εξικιώνεται πάνω σε αυτό.

Ο έκτος λόγος είναι ότι μπορείτε να μην έχετε όλα το προϊόντα σε στοκ ανά πάσα στιγμή, αλλά να τα παραγγέλνετε μόλις σας ζητηθούν. Αυτό σας γλιτώνει από χρήματα που απλά «κάθονται» στα ράφια, μέχρι να αγοραστεί το προϊόν.

Τέλος αν έχετε κάποιο κατάστημα η θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε πράγματα online θα έπρεπε να είχατε ξεκινήσει από χθες, σίγουρα δεν είναι κάτι που φτιάχνετε από την μια μέρα στην άλλη.. αλλά με δουλειά και με σωστή διαχείριση θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, αν δεν γνωρίζετε από την κατασκευή η την προώθηση ενός eshop απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία αυτό θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο και θα έχετε γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλετε.

Δείτε εδώ Τι είναι το SEO | Πώς θα ανεβάσω κατάταξη την σελίδα μου στο Google | BitsounisProject

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version