Τι είναι το SEO πάνω σε μια ιστοσελίδα και πώς μπορώ να βάλω και εγώ μέσα στην σελίδα μου δέχομαι πολλές φορές ερωτήσεις από επιχειρήσεις.

Με απλά λόγια το SEO είναι το πόσο φιλική είναι η ιστοσελίδα μας στο google και στον απλό χρήστη, για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα πάνω στο SEO θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιες τεχνικές.

Η τεχνικές που θα ακολουθήσουμε είναι οι εξής:

Τίτλος ιστοσελίδας

Ο τίτλος της σελίδας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι η βιτρίνα της ιστοσελίδας μας. Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι έχουμε μια ιστοσελίδα με προώθηση seo ο τίτλος μας θα είναι κάπως έτσι <ονομα ιστοσελίδας> και στην συνέχεια κάθετη παύλα και μετά το τι προσφέρετε πχ bestSEO | Προώθηση ιστοσελίδων, Σχεδίαση ιστοσελίδων, SEO, Digital Marketing,(και ότι άλλο μπορείτε να προσφέρετε.

Περιγραφή ιστοσελίδας

Η περιγραφή ιστοσελίδας παίζει εξίσου πολύ σημαντικό ρόλο γιατί είναι αυτό που διαβάζει περιληπτικά για το τι θα δει ο επισκέπτης στην σελίδα σας, εδώ θα μπορούσε να βάλουμε λίγα λόγια για το τι κάνουμε σαν σελίδα η να έχουμε κάποιες λέξεις κλειδιά του τύπου SEO στην καλύτερη τιμή της αγοράς, η βοηθάμε ιστοσελίδες να ανέβουν στην Google. Αυτό που χρησιμοποιώ είναι το Google keyword και βλέπω τι ψάχνει ο περισσότερος κόσμος και πως το ψάχνει οπότε οι λέξεις κλειδιά που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση βάζω αυτά στην περιγραφή.

Λέξεις κλειδιά πάνω στην ιστοσελίδα

Σε αυτή την κατηγορία θα το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο google keyword και βλέπουμε της λέξεις κλειδιά που μας ενδιαφέρουν βλέπουμε την ζήτηση που έχουν στην Ελλάδα και βάζουμε αυτές που θεωρείται καλύτερες.

Λέξεις κλειδιά μέσα σε φωτογραφίες

Tο να βάζω λέξεις κλειδιά μέσα σε φωτογραφίες με βοηθάει στο να εμφανίζεται αυτό που προσφέρω στην κατηγορία του Google Εικόνες δηλαδή η διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι πρίν ανεβάσετε την φωτογραφία σαν όνομα φωτογραφίας θα βάλετε αρχικά το όνομα της σελίδας σας και μετά πάλι λέξεις κλειδιά είναι μια τεχνική που έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Λέξεις κλειδιά μέσα στο κείμενο

Αυτή η τεχνική είναι πραγματικά η καλύτερη όταν γράφετε κάποιο άρθρο να έχετε το νου σας να ενσωματώνεται όσες περισσότερες λέξεις κλειδιά μέσα στο κείμενο χωρίς να αλλάζετε από αυτό που γράφετε βοηθάει πολύ απλά θέλει πάρα πάνω σκέψη ώστε να βγεί όμορφο για να ενωθούν οι λέξεις κλειδιά με το κείμενο. Ένα ακόμα τιπ πάνω στο κείμενο είναι να έχετε link για αλλά άρθρο που έχετε γράψει μέσα στην σελίδα δηλαδή αν μιλάτε για κάποιο θέμα που θα μπορούσε να βοηθήσει τότε βάζετε ένα link για να πάει ο κόσμος σε άλλη σελίδα και να μείνει και άλλο μέσα.

Το να μιλάνε για εμάς σε κάποια άλλη σελίδα η forum

Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο να μιλάνε για εμάς και ειδικά για θετικά λόγια είναι εξαιρετικό. Αν ομως έχετε να προσφέρετε κάτι καλό μπορείτε να ανοίξετε θέμα σε διάφορα forums και να συζητάτε για το site σας να ξέρετε ότι το link η απλά το όνομα της σελίδας σας αν μπει κάπου αλλού σε μεγάλο η σχετικό site με το δικό σας γίνετε ακόμα πιο φιλικό προς την Google.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version