Λίγο πριν την κατάρρευση του FTX, το bitcoin διαπραγματευόταν πάνω από τη ζώνη των 20.000 $ και αφού άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα και η εταιρεία κήρυξε πτώχευση, η τιμή του bitcoin έπεσε κοντά στο 19% χαμηλότερα από ό,τι ήταν μέρες πριν από το φιάσκο. Σύμφωνα με την επίσημη λίστα Νεκρολογία Bitcoin, οι ολισθαίνουσες τιμές των κρυπτονομισμάτων πρόσθεσαν άλλα δύο μοιρολόγια bitcoin στη λίστα των λεγόμενων θανάτων του bitcoin όλα αυτά τα χρόνια.

2 ακόμη ειδοποιήσεις για κλήσεις θανάτου προστέθηκαν στη λίστα νεκρολογιών του Bitcoin μετά τον θάνατο του FTX

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η κατάρρευση του FTX μείωσε πολύ τις τιμές των κρυπτονομισμάτων και μετά την κατάρρευση, η λίστα Νεκρολoγίας του Bitcoin που φιλοξενείται στο 99bitcoins.com έχει προσθέσει δύο θανάτους στη μακρά λίστα των γραπτών νεκρολογιών που δημοσιεύονται από τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Τι είναι το 99bitcoins.com | Λίστα των λεγόμενων θανάτων του Bitcoin

Σύμφωνα με τη λίστα, το bitcoin έχει πεθάνει 466 φορές από τότε που το 99bitcoins.com ξεκίνησε τη λίστα θανάτων. Μέχρι στιγμής το 2022, έχουν προστεθεί περίπου 22 μοιρολόγια bitcoin φέτος, που είναι περισσότερα από το 2010, το 2011, το 2012, το 2013 και το 2020 όσον αφορά τους θανάτους ανά έτος.

Η λίστα Νεκρολόγια Bitcoin που φιλοξενείται στο 99bitcoins.com δείχνει ότι το Bitcoin έχει πεθάνει 466 φορές από τότε που γράφτηκε η πρώτη νεκρολογία το 2010.

Τα δύο τελευταία καταγράφηκαν μετά την κατάρρευση του FTX και το πρώτο προήλθε από τον λογαριασμό Twitter Ramp Capital. Την εποχή της δημοσιευμένης νεκρολογίας, η αξία του BTC ήταν περίπου 15.880,78 $ ανά μονάδα σύμφωνα με το 99bitcoins.com.

«Το Crypto πέθανε σήμερα», έγραψε η Ramp Capital στο Twitter . «Δεν βλέπω πώς ανακάμπτει από αυτό. Ο πλούτος των γενεών εξατμίστηκε. Η εμπιστοσύνη εξατμίστηκε.” Σε μια άλλη δήλωση και το δεύτερο μοιρολόγι για το bitcoin μετά το tweet της Ramp Capital, ο συγγραφέας Chetan Bhagat μοιράστηκε το άρθρο του με τίτλο «Το Crypto Is Now Dead».

Στο Twitter, ο Bhagat είπε : «Το Crypto είναι πλέον νεκρό: το FTX, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, κατέρρευσε την περασμένη εβδομάδα, αποδεικνύοντας ότι πολλοί καλοί τύποι έκαναν τρομερά λάθος», παραθέτοντας ένα απόσπασμα από το editorial του.

Μια ματιά στα μοιρολόγια bitcoin του 2022 τους τελευταίους τρεις μήνες, σύμφωνα με το 99bitcoins.com.

Ο Bhagat και ο Ramp Capital ενώνουν τους ανθρώπους όπως ο δημοφιλής δοκιμιογράφος Nassim Nicholas Taleb, ο οικονομολόγος Peter Schiff και πολλοί άλλοι που έχουν επίσης γράψει θανατικές ποινές για bitcoin. Ενώ το 2022 έχει περίπου 22 θανάτους μέχρι στιγμής και η χρονιά έχει σχεδόν τελειώσει, το 2017 προστέθηκαν τα περισσότερα μοιρολόγια bitcoin στη λίστα.

Συνολικά 124 μοιρολόγια bitcoin προστέθηκαν το 2017 και η δεύτερη μεγαλύτερη χρονιά ήταν το 2021. Και οι δύο αυτές χρονιές ήταν εξαιρετικά ανοδικές για την τιμή του BTC , καθώς και οι δύο είδαν υψηλά τιμής ρεκόρ. Κατά ειρωνικό τρόπο, το πρώτο μοιρολόγι του bitcoin σημειώνει ότι «το μόνο πράγμα που κρατά το bitcoin ζωντανό τόσο καιρό είναι η καινοτομία του», ωστόσο η λεγόμενη καινοτομία δεν έχει φθαρεί εδώ και 14 χρόνια.

Τα 4 Ανταλλακτήρια Κρυπτονομισμάτων για Ελλάδα 2022

Η λίστα Νεκρολόγια Bitcoin που φιλοξενείται στο 99bitcoins.com είναι πάντα μια διασκεδαστική ανάγνωση, αλλά ούτε ένα από τα λεγόμενα καλέσματα θανάτου δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Τα πρόσφατα μοιρολόγια της Bhagat και της Ramp Capital απλώς ενώνουν τις εκατοντάδες άλλες που πιστεύουν ότι «αυτή η φορά θα είναι διαφορετική» και το bitcoin θα γονατίσει.

Το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο κρύπτο bitcoin ( BTC ), ωστόσο, είναι ζωντανό και καλά με την ισοτιμία του να χτυπά σαν καρδιά. Όσον αφορά το λειτουργικό χρόνο λειτουργίας, το δίκτυο Bitcoin ήταν λειτουργικό χωρίς να χάσει ούτε ένα ρυθμό 99,98785008872% του χρόνου από την έναρξή του στις 3 Ιανουαρίου 2009.

Author: Dimitrios Alexandridis

website: https://cryptonea.gr/

Article: https://news.bitcoin.com/btc-has-died-466-times-2-more-death-calls-added-to-the-bitcoin-obituaries-list-after-ftx-collapsed/

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version