Τι είναι το 99bitcoin;

Είναι μια σελίδα που εκεί ανεβάζουν οδηγούς από διάφορα θέματα για τα Κρυπτονομίσματα επίσης έχουν και μια κατηγορία που ανεβάζουν από διάσημους ανθρώπους οι άτομα που έχουν επιρροή σε άλλους ανθρώπους twitter/άρθρα που λένε ότι το bitcoin έχει πεθάνει η είναι απάτη.

Πόσες φορές πέθανε το bitcoin;

Η σελίδα έχει αμέτρητα Obituaries ιστορίες η άρθρα και το bitcoin από το 2010 έχει πεθάνει 466 φορές, επίσης μπορούμε να δούμε και σε διάγραμμά που το είχαν γράψει το συγκεκριμένο άρθρο  και σε τι τιμή ήταν το bitcoin τότε.

Φυσικά τα νεκρά λόγια ότι πέθανε το bitcoin είναι μόνο στα αγγλικά οπότε αν ήταν και σε άλλες γλώσσες θα είχε πεθάνει πολλές περισσότερες φορές .

Το BTC πέθανε 466 φορές

Άτυχα άτομα που πούλησαν Bitcoin.

Έχει πολύ ενδιαφέρον που υπάρχουν άτομα που επένδυσαν πολλά χρήματα το 2011 στο bitcoin  και έγραφαν ότι δεν θα καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα τους ποτέ πίσω και για αυτό θα πουλήσουν με ζημιά « πραγματικά θα τους χαρακτήριζα από τους πιο άτυχους ανθρώπους»

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version