Τι ανταλλακτήριο να επιλέξω είναι μια ερώτηση που λαμβάνω συχνά στα μηνύματα από ανθρώπους που ξεκινάνε τώρα στα κρυπτονομίσματα, σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα 5 καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που θα πρέπει να έχετε και γιατί να τα έχετε, σίγουρα υπάρχουν και άλλα ανταλλακτήρια αλλά σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε αυτά που χρησιμοποιώ προσωπικά και είναι από τα πιο ασφαλές γιατί ο περισσότερος κόσμος επιλέγει πλατφόρμες που δεν έχουν ασφάλεια και κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα.

1) Binance:

Το πρώτο ανταλλακτήριο που θα δούμε είναι το ανταλλακτήριο της Binance. Μπορείτε εδώ να δείτε και τον οδηγό για το πως να αγοράσετε κρυπτονομίσματα από την Binance.

Παρακάτω θα δείτε και το πινακάκι με διάφορες σημαντικές πληροφορίες για το ανταλλακτήριο. Η Binance είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια στον χώρο τον κρυπτονομισμάτων με αρκετά θετικά σχόλια από όλους τους χρήστες του, ακόμα και σε θέμα ασφάλειας που τον περισσότερο κόσμο αυτό τον ενδιαφέρει η binance ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας ώστε να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. ( Πριν κάτι χρόνια είχε γίνει ένα μεγάλο hack στην binance και άμεσα πλήρωσε όλους τους ανθρώπους που είχαν χάσει χρήματα )

Ισότοπος: www.binance.comΤύποι μεταφοράς: Sepa, Card, Crypto
Ημερήσιος όγκος: $52,334,746,327Fiat: Τα πιο γνωστά και δημοφιλή
Crypto Card: ✅Token: BNB & BUSD
Ελληνικό menu: ✅Κρυπτονομίσματα: 206+ & Future Trading
Δημιουργία: 2017Εφαρμογή για κινητά: ✅
Κύρια τοποθεσία: Cayman IslandsTrading Fees: Maker: 0.1%, Taker: 0.1%

2) MEXC:

Το δεύτερο ανταλλακτήριο που θα δούμε είναι το ανταλλακτήριο MEXC. Μπορείτε εδώ να δείτε και τον οδηγό για το πως να αγοράσετε κρυπτονομίσματα από την MEXC.com

Παρακάτω θα δείτε και το πινακάκι με διάφορες σημαντικές πληροφορίες για το ανταλλακτήριο. Το mexc είναι και αυτό ένα από τα πολύ καλά ανταλλακτήρια που είναι πάνω στον χώρο με θέση τρίτο καλύτερο ανταλλακτήριο και με μεγάλη ασφάλεια, προσωπικά το χρησιμοποιώ περισσότερο για τα πάρα πολλά ανερχόμενα κρυπτονομίσματα που έχει μέσα, αυτό που εννοώ είναι ότι αν ένα νόμισμα που έχει μεγάλες προοπτικές να κάνει πολλά X πρώτα θα μπει σε πιο μικρά ανταλλακτήρια και μετα σε μεγάλα και θεωρώ πως το mexc είναι ένα από τα καλά που κάποιος θα βρει πολλά διαμάντια εκεί μέσα.

Ισότοπος: www.mexc.comΤύποι μεταφοράς: Simplex, Crypto, Apple Pay,
Google Pay
Ημερήσιος όγκος: $8,368,521,957Fiat: Τα πιο γνωστά και δημοφιλή
Crypto Card: ❌Token: MEXC
Ελληνικό menu: ❌Κρυπτονομίσματα: 193+ & Future Trading
Δημιουργία: 2018Εφαρμογή για κινητά: ✅
Κύρια τοποθεσία: Mahé, SeychellesTrading Fees: Maker: 0.2%, Taker: 0.2%

4) Gate:

Παρακάτω θα δείτε και το πινακάκι με διάφορες σημαντικές πληροφορίες για το ανταλλακτήριο. Το τέταρτο ανταλλακτήριο που θα δούμε σήμερα είναι το gate.io. Το ανταλλακτήριο gate είναι ένα από τα παλαιότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που είναι από το 2013. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρει πάρα πολλές επιλογές μέσα, το σημαντικότερο όμως είναι η μεγάλη ποικιλία που πάνω από 1000 κρυπτονομίσματα μπορείτε να τα βρείτε μέσα στην πλατφόρμα.

Ισότοπος: www.gate.ioΤύποι μεταφοράς: Bank Transfer,
Credit/Debit Card, Cryptocurrency
Ημερήσιος όγκος: $1,404,506,739Fiat: Τα πιο γνωστά και δημοφιλή
Crypto Card: ❌Token: GateToken
Ελληνικό menu: ❌Κρυπτονομίσματα: 1000+ & Future Trading
Δημιουργία: 2013Εφαρμογή για κινητά: ✅
Κύρια τοποθεσία: Virginia, USATrading Fees: Maker: 0.2%, Taker: 0.2%

5) KuCoin:

Παρακάτω θα δείτε και το πινακάκι με διάφορες σημαντικές πληροφορίες για το ανταλλακτήριο. Το πέμπτο ανταλλακτήριο που θα δούμε είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ανταλλακτήρια και είναι το kuCoin, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βρείτε πάρα πολλά κρυπτονομίσματα και για spot λογαριασμό αλλά και για future trading από νομίσματα που έχουν μπει σε δυνατά trend για γρήγορα trade.

Ισότοπος: www.kucoin.comΤύποι μεταφοράς: SEPA, Skrill, PayPal,
Apple Pay, Debit card, Credit card, Cryptocurrency
Ημερήσιος όγκος: $2,467,275,077Fiat: Τα πιο γνωστά και δημοφιλή
Crypto Card: ❌Token: kucoin Token
Ελληνικό menu: ❌Κρυπτονομίσματα: 600+ & Future Trading
Δημιουργία: 2017Εφαρμογή για κινητά: ✅
Κύρια τοποθεσία: SingaporeTrading Fees: Maker: 0%, Taker: 0.1%

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμος ο οδηγός οτι απορία έχετε μπορείτε να μου γράψετε από κάτω στα σχόλια και ακολουθήστε με σε Twitter και Instagram.

 🚨 ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας. 🚨

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version