Ψάχνεις να βρεις Κρυπτονομίσματα ανεχόμενα για να επενδύσεις μέσα στο 2024 σε αυτό το άρθρο σου έχω την καλύτερη λίστα, ωστόσο χρειάζεται προσκοπική ερεύνα και ανάλυση για να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο.

Πάμε κατευθείαν στο πρώτο κρυπτονόμισμα στην λίστα.

Ωστόσο εδω αν σε ενδιαφέρει θα δεις παρουσιάσεις και άλλες αναλύσεις σε διάφορα νέα και παλιά Κρυπτονομίσματα.

Πρώτο Κρυπτονομίσματα 0x0 Token

Το Token 0x0 είναι μια πλατφόρμα που έχει εστιάσει στην ασφάλεια και το απόρρητο πανω στον χώρο του DeFi. Η πλατφόρμα στοχεύει να το επιτύχει αυτό παρέχοντας ένα all-in-one hub που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να γράφουν και να αναπτύσσουν προσαρμοσμένα έξυπνα συμβόλαια με ευκολία, καθώς και πρόσβαση σε δυνατότητες ελέγχου με τεχνητή νοημοσύνη που μπορούν να εντοπίσουν πιθανές ευπάθειες και να αποτρέψουν απάτες.

Ωστόσο έχει δημιουργήσει αρκετά πράγματα το 0x0 ένα από αυτά είναι το Privacy Mixer είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων πιο ιδιωτικές και ανώνυμες. Γνωστό και ως αναδευτήρας νομισμάτων, αυτό το εργαλείο λειτουργεί συγκεντρώνοντας πολλές συναλλαγές μαζί, αναμειγνύοντάς τις και στη συνέχεια αναδιανέμοντας τις στους προβλεπόμενους παραλήπτες. Αν σε ενδιαφέρει το κρυπτονομισμα μπορείς να δεις αναλυτική ανάλυση εδώ τι είναι το 0x0 και πως να το αγοράσω.

Επενδύστε στο 0x0 από το Lbank

Ανταλλακτήριο Lbank

Το καλύτερο ατναλλακτήριο για ανερχόμενα κρυπτονομίσματα

5/5

Εγγραφή



label

Δεύτερο Κρυπτονομίσμα το PAAL

Το PAAL AI είναι μια πλατφόρμα που αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να ενδυναμώσει τους χρήστες στον δυναμικό κόσμο της τεχνολογίας blockchain.

Προσφέρει μια σειρά εργαλείων και λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ολοκληρωμένη γνώση, υποστήριξη και πληροφορίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μεμονωμένων χρηστών.

Το PAAL AI είναι ένα διακριτικό που βασίζεται στο blockchain Ethereum. Και έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες όπως με το google cloud.

Τρίτο κρυπτονομισμα το AllianceBlock Nexera

Το AllianceBlock Nexera (NXRA) είναι ένα έργο blockchain που φιλοδοξεί να διευκολύνει την ενσωμάτωση των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών θεσμών (TradFi) με το Web3. Το έργο βασίζεται στο πρωτόκολλο AllianceBlock, το οποίο παρέχει ένα ανοιχτό, δια λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον για την ανταλλαγή κεφαλαίων μεταξύ των δύο κόσμων.

Το NXRA είναι το διακριτικό του AllianceBlock. Χρησιμοποιείται για την παροχή κινήτρων στους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς και για τη διακυβέρνηση του έργου. Οι κάτοχοι NXRA μπορούν να λάβουν μέρος σε δημοψηφίσματα για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την ανάπτυξη του έργου, καθώς και να επωφεληθούν από εκπτώσεις σε χρεώσεις και άλλες προνόμια.

Το AllianceBlock Nexera έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι παραδοσιακοί χρηματοοικονομικοί θεσμοί ενσωματώνονται στο Web3. Το έργο έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον από ορισμένους από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στον κόσμο, όπως η Deutsche Bank και η HSBC.

Επενδύστε στο AllianceBlock από το MEXC

Ανταλλακητριο MEXC

Ενα απο τα καλύτερα ανταλλακτήρια για αγορά νέων κρυπτονομισμάτων

5/5

Τέταρτο κρυπτονομισμα το PLANET

Το PLANET είναι ένα κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε από το PLANET Finance, μια εταιρεία που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση του περιβάλλοντος. Το PLANET έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση έργων που προωθούν τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Κρυπτονομισμα βασίζεται στο blockchain του Ethereum και χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ERC-20. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε πορτοφόλι που υποστηρίζει το Ethereum.

Το PLANET μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από τους συνεργάτες του PLANET Finance. Οι συνεργάτες αυτοί περιλαμβάνουν εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες όπως ηλιακή ενέργεια, βιομάζα και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση έργων που προωθούν τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτά τα έργα μπορεί να περιλαμβάνουν την αναδάσωση, τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και την προστασία της βιοποικιλότητας.

Επενδύστε στο PLANET από την Bybit

Ανταλλακτήριο Bybit

Το Καλυτερο Ανταλλακητριο για Αγορα κρυπτονομισματων 

5/5


Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version