Στο σημερινό οδηγό θα σας δείξω έναν από τους πιο εύκολους τρόπους που μπορεί κάποιος να αγοράσει Bitcoin. Αυτό που θα πρέπει είναι να βρούμε είναι ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο με χαμηλά fees και φιλικό προς τον χρήστη.

Bonus Εγγραφής Binance -10% από εδώ.

Ανταλλακτήριο binance

Το ανταλλακτήριο Binance είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα μέχρι στιγμής ανταλλακτήρια που μπορεί κάποιος να αγοράσει τα BIitcoin του από εκεί η οποιοδήποτε κρυπτόνομισμα.

Πίνακας Περιεχομένων

Πως ξεκινάμε? Εγράφη στην Binance

Μόλις πατήσετε το link από πάνω θα σας βγάλει στην σελίδα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην Binance με αρκετές διαφορετικές επιλογές

Στην παρουσίαση σήμερα θα επιλέξω την μέθοδο του google εσείς μπορείτε να κάνετε εγγραφή με ότι σας βολεύει.

Στη συνέχεια θα σας εμφανίσει το referra; ID αυτό είναι για να έχετε ένα 10% έκπτωση στα fee μέσα στην πλατφόρμα. Πατάτε αποδοχή στα Agreements και confirm.

Σε αυτό το σημείο θα σας βγάλει να κάνετε πιστοποίηση τα προσκοπικά σας στοιχεία για να μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin Εδώ σας εχω link βήμα βήμα στα ελληνικά πως να το κάνετε. Πώς γίνεται η Επαλήθευση ταυτότητας

Αφού έχει γίνει η πιστοποίηση στοιχείων και όλα έχουν πάει μια χαρά θα σας βγάλει στην αρχική σελίδα θα επιλέξετε Buy Crypto και μετά το bank Deposit.

θα σας βγάλει στην κατηγορία όπου θα επιλέξετε το νόμισμα που έχετε Bank transfer και continue

Επιλέγουμε τα χρήματα που θέλουμε να στείλουμε και θα πατήσουμε Continue ( Η διαδικασία έχει 1$ fee και τα χρήματα θα εμφανιστούν μέσα σε 3-4 εργάσιμες μέρες ) και θα τα στείλετε τα χρήματα σε αυτό το iban και στα στοιχεία που θα σας ζητήσει η κάθε τράπεζα.

Μόλις περάσουν οι ήμερες και εμφανιστούν τα χρήματα θα πατήσετε στο wallet, fiat and spot θα βρείτε το euro και θα πατήσετε conavert και θα κάνετε τα euro bitcoin η οποίο άλλο crypto θέλετε.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριοι. Οι Πληροφορίες στην ανάρτηση είναι ΓΝΩΜΗ μου και όχι οικονομική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε με τα χρήματά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version