θέλεις να μάθεις τι είναι το conclavio και το πως μπορείς να κάνει εγγραφή σήμερα θα κάνουμε μια αναλυτική παρουσίαση στο τι θα δεις μέσα στο conclavio και φυσικά τι θα μάθεις μέσα στην κλειστή λέσχη του εκατομμυριούχου.

Πάμε να ξεκινήσουμε με τα βασικά.

Τι είναι το Conclavio

Το conclavio είναι μια από τις μεγαλύτερες κλειστές ομάδες στην Ελλάδα που μιλάνε για το πως να βγάλεις χρήματα από το internet από πολλές και διάφορες κατηγορίες. Είναι μια ομάδα στο Telegarm με πάνω από 2000+ μαθητές και 12 εκατομμυριούχους που μπορείς να κανείς κάποια ερώτηση και να σου απαντήσει κάποιος που έχει πετύχει πάνω σε αυτό + ότι μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τν Damian ότι απορία έχεις και να σε βοηθήσει.

Η ομάδα έχει αρκετά δωμάτια μέσα όπως για Nfts/ crypto gems, Συζήτηση Crypto, Μεγάλη αίθουσα , Crypto Signals, και Εκπαίδευση, υπάρχουν περισσότερα δωμάτια αλλά αυτά είναι τα πιο Hot.

Επίσης υπάρχει ακαδημία εκμάθησης με 30+ ώρες υλικού για να σε πάρει από το χέρι και να σε εκπαιδεύσει + τρία PDF οδηγοί για να βρεις πάνω σε τι θέλεις να εστιάσεις για να βγάλεις χρηματα από το internet.

Συναντήσεις από κοντά : Τουλάχιστον 2 προσκλήσεις το χρόνο για συναντήσεις μελών σε πολυτελείς οικίες σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Dubai

Πως να κάνω εγγραφή στο Conclavio

Για να κανείς εγγραφή στο conclavio & να πάρεις πρόσβαση στην κλειστή ομάδα πατάς, Πρεπει να εχεις κατεβάσεις το telegram & το κατεβάζεις από το Apple Store/ Google play η από το pc.

Τώρα για να πάρετε πρόσβαση θα πατήσετε εδώ και θα σας βάλει μέσα στο telegram για να επιλέξετε το πακέτο που θέλετε . Είναι το Μικρό Μηνιαίο, Πλήρες Μηνιαίο, Ετήσιο (special), Πλήρες ετήσιο και το Εφ’ορου ζωής ( για πάντα). Επιλέγετε αυτό που θέλετε και κάνετε την πληρωμή .

Τι θα μάθεις στο Conclavio

Στο Conclavio θα μάθεις 18+ νέους τρόπους για να βγάλεις λεφτά που δουλεύουν τώρα για το 2023. Πως να ξεκινήσεις μια επιχείρηση ή πως να μεγαλώσεις την επιχείρηση που ήδη έχεις. Επενδύσεις. Crypto & NFTs. Trading. Social media & affiliate marketing. Ηλεκτρονικό εμπόριο (dropshipping/amazon). Freelancing, Fiverr, SMMA. Τεχνητή νοημοσύνη (Chat GPT & AI). Kαι πολλά ακόμη!

Η προσωπική μου άποψη για το Conclavio

Η άποψή μου για το Conclavio είναι πολύ καλή είμαι αρκετό καιρό μέλος σε αυτήν την ομάδα και έχω πάρει μεγάλη αξία , ωστόσο το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ότι έχει αρκετό κόσμο μέσα και πολλές φορές χάνεις την πληροφορία , ωστόσο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει να μάθει τα πάντα για το χρήμα, αλλαγή mindset, να δικτυωθεί με αλλά άτομα που ασχολούνται με αυτό & να εκπαιδευτεί με τα video που υπάρχουν μέσα στην ομάδα είναι ότι χεριάζετε κάποιος.

Affiliate Disclaimer:
Τα παραπάνω links προς τις υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να είναι affiliate links. Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από αυτά τότε βοηθάς το BitsounisProject να συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για εσένα.

Ακολουθήστε το Bitsounisproject.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τα Κρυπτονομίσματα, Μετοχές και τα νέα project. Ακολουθήστε μας σε, Twitter, και TikTok.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version