θέλεις να μάθεις μια κερδοφόρα στρατηγική επένδυσης spot στο Bitcoin;

Σήμερα σου έχω αναλυτικό οδηγό βήμα βήμα.

Η επένδυση στα Κρυπτονομίσματα σίγουρα δεν είναι για τους αδύναμους και θέλει γερό στομάχι και υπομονή. Το πρώτο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα στον κόσμο διαπραγματεύτηκε στο ιστορικό υψηλό των 68.990 δολαρίων τον Νοέμβριο του 2021. Από αυτά τα επίπεδα, το BTC-USD έχει ήδη υποχωρήσει κατά -75%.

Ας επανεξετάσουμε την ιστορική τάση των τιμών του Bitcoin.

Σε ένα πρώτο μεγάλο ράλι (τα τελευταία χρόνια) για το Bitcoin, εκτινάχθηκε σε υψηλά σχεδόν 19.000 $ τον Δεκέμβριο του 2017. Σχεδόν 12 μήνες αργότερα, το Bitcoin διαπραγματευόταν -82% χαμηλότερα από τα υψηλά. Οι περισσότεροι επενδυτές είχαν σχεδόν πιστέψει ότι το Bitcoin πάει να πεθάνει.

Και πάλι, τον Απρίλιο του 2021, το Bitcoin εκτινάχθηκε στα 63.000 δολάρια. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, το Bitcoin έπεσε τα επίπεδα των 17.000 $. Σαφώς, δεν είναι η πρώτη φορά που το Bitcoin γίνεται μάρτυρας διόρθωσης άνω του -75%.

Ωστόσο, oι κερδοσκόποι θα μείνουν εκτός παιχνιδιού και οι επενδυτές έχουν μια καλή ευκαιρία να συσσωρεύσουν μακροπρόθεσμα σε αρκετά φθηνά σημεια .

Ο μεγαλύτερος λόγος για τη διόρθωση είναι η αύξηση των επιτοκίων από την Federal Reserve, Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες μετοχές υψηλής ανάπτυξης έχουν υποχωρήσει κατά -50% έως -80% τους τελευταίους μήνες. Έτσι, το Bitcoin , σαν υψηλού ρίσκου η αξία πουλήθηκε αρκετά .

Το επόμενο προφανές ερώτημα είναι: Τελείωσε το χειρότερο;

Έρχεται ράλι 5.800% BTC, λέει ο δημιουργός του μοντέλου Bitcoin S2F PlanB

Πιστεύω ότι το Bitcoin είναι ήδη υπερπουλημένο. Ωστόσο, δεδομένων των αβεβαιοτήτων στην παγκόσμια οικονομία, θα εξακολουθούσα να εξετάζω τη σταδιακή συσσώρευση.

Ένας λόγος για να πιστεύουμε ότι η πώληση είναι υπερβολική είναι η πιθανότητα ύφεσης στις ΗΠΑ ή παγκόσμιας ύφεσης . Εάν η Federal Reserve είναι πεπεισμένη ότι η πιθανότητα ύφεσης είναι υψηλή, οι αυξήσεις των επιτοκίων θα είναι λιγότερο επιθετικές. Αντίθετα, μια ύφεση θα συνεπαγόταν νέες μειώσεις επιτοκίων.

Το Bitcoin βρίσκεται ακόμα σε πτωτική τάση που αν δεν αλλάξουν τα στοιχεία που έχουμε αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια θετική εικόνα σε σε αυτό με βάση τα νέα πάνω στις παγκόσμιες αγορές .

Τα θετικά πάνω στο Bitcoin.

Η θετική εικόνα τώρα πάνω στο Bitcoin είναι αυτά τα δυο διαγράμματα που μας δείχνει ότι το bitcoin πλησιάζει τν πάτο και είναι ένα καλό σημείο για DCA και επίσης ότι σε κάθε bear market οι αγορά του Bitcoin διορθώνει περίπου ανάμεσα στο -80% και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο -75%.

Πώς Αγοράζω Bitcoin Εύκολα και Γρήγορα

⚠️Disclaimer ~ 🚨Αποποίηση ευθύνης🚨 Ότι αναφέρουμε στο κανάλι/site BitsounisProject είναι για ψυχαγωγικό σκοπό. Δεν είμαι οικονομικός σύμβουλος και ότι δείχνω είναι η δικιά μου άποψη, πάντα να κάνετε την δικιά σας έρευνα.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version