Τι είναι το Brickken? Ανεχόμενο project Pre Sale.

Για να αγοράσουμε τα TOKEN BKN αρχικά θα πρέπει να έχουμε διαβάσει τι είναι το συγκεκριμένο project και τι προβλήματα έχει να λύσει εδώ.

Πως να Αγοράσω BKN TOKEN

Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να πατήσουμε στην κατηγορία buy BKN και θα μας βάλει σε μια σελίδα που θα πρέπει να κάνουμε μια εγγραφή στην πλατφόρμα και να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό οπότε θα γράψουμε το email και ένα κωδικό + όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί από την referral μου και να έχει και 5% έκπτωση εδώ. Code: bDQQyd

Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνουμε μια πιστοποίηση KYC για να γνωρίζουν τους επενδυτές αλλά και τους ανθρώπους που θα συνδέσουν τις επιχειρήσεις τους.

Αφού ολοκληρωθεί η πιστοποιήσει θα μπορείτε να συνδεθείτε μέσα στην πλατφόρμα και θα σας βγάλει αρκετές επιλογές για το πως θα αγοράσετε να TOKEN οι επιλογές είναι Metamask, Binance Smart Chain, Coinbase, Credit/Debit Cart και Bank Transfer.

Για λογούς παρουσιάσεις θα επιλέξω το metamask, ωστόσο επειδή αρκετοί μου έχετε στείλει μήνυμα για το metamask οτι φοβάσαι να συνδέεται το πορτοφόλι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα new πορτοφόλι για να μην φοβάστε και να κάνετε κανονικά την δουλειά σας.

Οπότε θα πατήσουμε την κατηγορία metamask και θα πατήσουμε επιλογή buy with USDC και θα βάλω 100$ που αντιστοιχούν σε 1250 wBKN και πατάμε Approve, και θα μας βγάλει τα χρήματα που έχουμε να πληρώσουμε + το gas fee του ETH και να συμφωνούμε πατάμε confirm.

Θα μας βγάλει μια ειδοποίηση να μην κλείσουμε την σελίδα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα νομίσματα θα είναι στο ιστορικό του λογαριασμού μας.

Website – https://www.brickken.com/

Telegram – https://t.me/Brickken

Ότι αναφέρουμε στη σελίδα BitsounisProject είναι για ψυχαγωγικό σκοπό. Δεν είμαι οικονομικός σύμβουλος και ότι δείχνω είναι η δικιά μου άποψη πάντα να κάνετε την δικιά σας έρευνα.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version