Τι είναι η Brickken

Το Brickken ειναι μια Dapp εφαρμογή η οποία παρέχει εργαλεία που χρειάζονται ιδιώτες και επιχειρήσεις για να φτιάχνουν τα δικά τους ΤΟΚΕΝ οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain.Το Brickken ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και πολύ γρήγορα το project έγινε γνωστό στον κόσμο του tokenization για την πρωτοποριακή χρήση της τεχνολογίας blockchain.

Πιο συγκεκριμένα θα μπορεί κάποιος που έχει μια επιχείρηση η ένα σπίτι να συνδέσει την εταιρεία η το σπίτι που έχει η μια startup και να φτιάξει το δικό του ΤΟΚΕΝ ώστε να μπορεί να αποκτήσει γρήγορα χρηματοδότη μέσα από την πλατφόρμα απο χιλιάδες επενδυτές με αντάλλαγμα η επενδυτές θα παίρνουν ένα μέρισμα ανάλογα με την επένδυση που θα πραγματοποιήσουν κάθε μήνα, η κάθε χρόνο η αν επιθυμούν τα μερίσματα να ξανά πηγαίνουν προς επένδυση.

TOKEN ΒΚΝ Πληροφορίες

Η έκδοση του token θα έχει αρχικό όριο 100.000.000 BKN 

Team: 20% Investors: 25% Airdrop: 1,5% Liquidity Pool: 12% Advisors: 1,50% War Chest: 40%

Πως Να Αγοράσω το TOKEN $BKN | Pre Sale

Προβλήματα που λύνει η Brickken:

Μια μελέτη του 2019 από την πλατφόρμα fintech και δεδομένων Kabbage με έδρα τις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι το 58% των μικρών επιχειρήσεων συνήθως ξεκινούν με λιγότερα από 25.000 $ κατά τη φάση εκκίνησης τους. Σχεδόν το 33% ξεκινά με 5.000 $ ή λιγότερο. Οποτε λύση που φέρνει το Brickken είναι οτι επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν το δικό τους διακριτικό ασφαλείας και να το προσφέρουν στους επενδυτές και ανάλογα το πόσο δυνατό είναι το project η ιδέα θα έχει και την ανάλογη χρηματοδότηση.

Πως να θα μπει μια επιχείρηση στο Brickken

πρώτα θα πρέπει να κλείσει μια κλήση αξιολόγησης με τους εσωτερικούς εμπειρογνώμονες της Brickken για να διαπιστώσουν ότι είναι επιλέξιμη η επιχείρηση  για εγγραφή στην πλατφόρμα. Μόλις εγκριθεί, ένας εκπρόσωπος της Brickken θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν το δικό τους διακριτικό ασφαλείας. Αυτό το διακριτικό μπορεί στη συνέχεια να προσφερθεί μέσω προσφοράς διακριτικού ασφάλειας (STO).

Το Brickken αναλύει τη νομιμότητα κάθε έργου και επιχείρησης πριν τα εγκρίνει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλους τύπους δογμάτων crowdfunding που βασίζονται σε blockchain, όπως τα ICO, οι STO πρέπει να ακολουθούν όλους τους οικονομικούς κανονισμούς των χωρών όπου εκδίδονται.

Πως μπορεί να κερδίσει ένας επενδυτής

Εάν το έργο ανταποκρίνεται στις δυνατότητές του, η εισοδος σε εταιρείες ακινήτων και νεοφυείς επιχειρήσεις μεσα στο Brickken  θα φέρει μαζί ένα πολύ ευρύτερο φάσμα επενδυτικών ευκαιριών που  πολλοί επενδυτές δεν γνώριζαν.

Για παράδειγμα, σε κάθε είδους επένδυση σε ακίνητη περιουσία απαιτεί συνήθως να έχετε ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο. Ωστόσο, το  Brickken υπόσχεται να σας αφήσει να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο ακινήτων για μόλις 100 € (~ 109 $) και ενα επωφελείστε με μερισματα μεσα απο τις επενδυσεις.

Επισεις θα μπορειτε να επενδύσετε σε μια μεγαλη ποικιλια startups με το ελαχιστο και εδω ποσο επενδυσης τα 100$ και να επωφελείστε με μερισματα η καθε μηνα η καθε χρονο.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να μελετήσετε πλήρως το white paper για να δείτε αναλυτικά όλο το project πως λειτουργεί.

Ομάδα Brickken.

Η ομάδα του Brickken είναι πολύ δυνατή, με αρκετά μεγάλη εμπειρία πάνω στον χώρο και γενικά πάνω στο Marketing και στα κρυπτονομίσματα με δημόσια Profile που είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό για ένα project. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ομάδα εδώ.

Η δικιά μου απόψη:

Το συγκεκριμένο project είναι ένα πολύ υποσχόμενο project και έχει μια πολύ καλή ιδέα και λύνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για την χρηματοδότηση πάνω σε νεες επιχειρήσεις, αυτό που μένει είναι να δούμε πως θα εξελιχθεί τους επόμενους μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

website – https://www.brickken.com/

Twitter – https://twitter.com/brickkensto

Telegram – https://t.me/Brickken

Για το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι παρότρυνση για να επενδύσετε και οτι αναφέραμε δεν ειναι χρηματοοικονομικές συμβουλές οτι πληροφορίες βρήκα ηταν απο το διαδίκτυο πάντα να κάνετε την ερευνά σας.

Share.

Ονομάζομαι Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με τα crypto από το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το κανάλι στο Youtube με σκοπό να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους θέλουν να ξεκινήσουν στα Κρυπτονομίσματα.

Leave A Reply

Exit mobile version